Prijava
   

Kradem kad ima ...

Zaostavština iz komunističkog vremena kad su radnici masovno iz fabričkih krugova iznosili (čitaj - krali) svakojake potrebne i nepotrebne stvari u nadi da će im nekad zatrebati za ličnu upotrebu i korist. Tako sad, svako od nas u svom podrumu može naći totalno sumanute delove nečega za šta nema pojma čemu mogu služiti. Tu su zatvarači kalašnjikova, ulja za transformatore u kanticama (veoma otrovno), vratila elektromotora, katodne cevi televizora, razne glodalice u delovima koje ni najbolji majstori ne mogu sklopiti jer su iznošene u delovima, topovi rentgen aparata, sočiva optičkih nišana, kade za galvanizovanje i šta ti sve ne. Naravno, sve je rađeno pod devizom: "Nosim kad i šta ima, a ne dal' mi treba"

Mile varioc: Alo, Rašo, gde nosiš taj ventil kotla?

Raša ložač: Pa kući, Mile.

Mile varioc: Pa šta će ti to?

Raša ložač: Ma ne treba mi, ali pogledaj kako je dobro gvožđe, potrebaće za neki kurac, stavim ja to u podrum i neka čuči .. ne uzimam kad mi treba, nego kad ima, moj Mile ...

Komentari

Велцоме то Сербиа...

ponudi taj zatvarač kalašnjikova na net aukciji, to je ipak prava retkost

Celu pušku,ispravnu možeš naći za 2 glave,taj zatvarač ne vedi ni po pizde ladne vode,a od ventila sam napravio šrafštuk za vodovodne cevi,extra je ispalo!

Sve to mož' da se iskoristi. Penzija je čudo.

Ту су затварачи калашњикова, уља за трансформаторе у кантицама (веома отровно), вратила електромотора, катодне цеви телевизора, разне глодалице у деловима које ни најбољи мајстори не могу склопити јер су изношене у деловима, топови рентген апарата, сочива оптичких нишана, каде за галванизовање и шта ти све не.

ово је савршено набројано. све је ту, све је тачно, а звучи као да је измишљено.

Крало се доста неких калашњикова и других руских производа, на пример постера

Gde ima tu se krade. Nikad nisam čula da je nešto ukradeno iz poluprazne prodavnice.

Крало се доста неких калашњикова и других руских производа, на пример постера

раскажи ти сад милету вариоцу и раши ложачу да нема више.

Nema zato što se više ništa i ne pravi