Prijava
 1.    

  Kraljica trotoara

  Pozamašna, kršna devojka ili žena sa cegerima u obe ruke.

  Mož' samo da se skloniš na kolovoz.

 2.    

  Kraljica trotoara

  Mile Kitić, danas "nikad jači", a daleke 1996.godine "ratnik za ljubav", na istoimenom albumu pevao je o svojoj prvoj ljubavi koja je, igrom sudbine, postala " Kraljica trotoara". Oštri zubi vremena proždiru sve , ali ne i Hitićev kitić... pardon... Kitićev hitić. Gotovo da nema želje, čestitke i pozdrava bez ove balade!

  "Sladji srećan 18. rodjendan i puno zdravlja, sreće i ljubavi u daljem životu žele mama, tata i bata sa pesmom "Kraljica trotoara", a gostima žele prijatan ručak!"

 3.    

  Kraljica trotoara

  Žena, koja nije najbolje utvrdila vožnju.

 4.    

  Kraljica trotoara

  Radnica parking servisa koja odlučuje o sudbini pogrešno parkiranih vozila i onih čije parkiranje nije plaćeno.

 5.    

  Kraljica trotoara

  Kurva, konkubina, možda čak i nešto više od toga. Žena koja je svoj zanat izučila veoma mlada. Njena lepota je nenadmašna. Sa licem anđela i dušom đavola, ona je našla svoj put do vrha. Skupo je prodavala svoju lepotu. Bila je prima dona mnogih. Htela je sve, i sve je dobila. Ni godine joj nisu mogle ništa. Na kraju je otvorila svoj maison de prostitution. I sada je tražena. Prava drugarica noći.Iako je više nema na ulici, ona je i dalje Reine de la trottoir. Možda će je uskoro skinuta sa trona, neki mladi devojčurak, željan slave i moći, isto kao što je i ona nekada bila. Možda, ali će ona, u očima mnogih, ostati kraljica trotoara.

 6.    

  Kraljica Trotoara

  Ciganka (pripadnica romske nacionalne manjine) koja ima najveća dostignuća u prošenju

 7.    

  Kraljica trotoara

  Ciganka koja je uredno zakupila deo trotoara i ima zaštitu lokalnih đilkoša od onih koji bi je odatle oterali. Uredno može da raspremi svoje krpice i tanjire, u njih da pohrani početni kapital, pa da krene sa prepodnevnom smenom.