Prijava
   

Kućni gerilci

Jedna od najzajebanijih svetskih paravojnih formacija, koja ima nepoznat broj članova, ali su veoma aktivni u borbi protiv nepravde i zla na planeti Zemlji.
Oružja koja najčešće koriste su kompjuter, ineternet i stolica ili fotelja u koju udobno uvale dupe, a onda potpuno naoštreni hvataju se svog smrtonosnog kompa i kreću u napad na neprijatelja svom silinom, u jurišu koji može da traje i satima, a prekida se samo na kratko, da se ode u WC, napravi sendvič ili skuva kafa.
Često su povezani preko neke socijalne mreže ili foruma gde koordiniraju svoje zastrašujuće napade, koji umeju da budu snažniji i od oštrog protesta našeg Ministarstva Spoljnih Poslova, a zna se da uz rezoluciju koju usvoji naša skupština, oštri protest je jedno od najsurovijih oružija Srbije u 21. veku od kog se celom svetu tresu gaće.
Jako ih je teško pobediti jer su vrhunski informisani, a neki od njih su čak i dva puta odgledali ceo dokumentarac Zeitgeist, pa prema tome, oni znaju šta je istina i bore se za nju do zadnje kapi struje i poslednjeg kliktaja miša.
Napadaju brzo, iz potaje, i to tamo gde neprijatelja najviše boli, na njegovoj fejsbuk stranici ili ispod klipa na jutjubu, koji je usko vezan za ono za šta se bore.
Kada završe bitku za taj dan, umorni odlaze do mame i tate, traže im kintu za jogurt i kifle, jer nema više praške u frižideru da se prave sendviči, a telo upozorava da mora da se napuni energijom, koju su potrošili u besumučnoj borbi protiv nepravde i za slobodu nekog potlačenog naroda.

Che96: Braćo, jeste online? Hitno je.
Shone1389: Tu sam ja. FreedomFighteru keva zabranila dve nedelje komp pa ga nema, a Shadow, AntiUSA i VratićeSeVojvoda ulaze za koji sekund. ĐoleACAB je sa devojkom pa neće baš moći odmah da se pridruži.
Che96: Hm, ima devojku. To može ozbiljno da ga destabilizuje i da smanji njegovu borbenu gotovost.
AntiUSA: Poz ljudi. Zašto si nas sazvao Che? Jel idemo u neku akciju?
Che96: Čim svi dođu reći ću vam o čemu se radi. Situacija je kritična.
VratićeSeVojvoda: Izvinjavam se što kasnim. Bio sam u Maksiju po salamu, pošto verujem da ćemo večeras zaglaviti pa da imam za sendviče.
Shadow: Evo i mene. Nešto me je zajebavao komp ali sredio sam ga. Miš je repetiran i spreman da seje smrt.
Che96: OK, ljudi, sigurno ste čuli. Fejs bruji o tome. Napadnuta je Libija.
AntiUSA: Čuo sam, naravno. Bio sam na fejsu pre škole ali nisam hteo da stavljam nikakav status na svoju ruku. Hteo sam prvo da se dogovorimo. Zato nisam reagovao.
Shadow: Ne verujem brate. Nisam znao. U školi niko ne priča o tome. Kako su slepi kod očiju i egocentrični. Samo misle gde će da se napiju, naduvaju, izađu i šta će da pojebu. Nemaju nikakvu svest o svetu oko nas. Kako je podnela Libija prvi udar? Šta kaže Gadafi?
VratićeSeVojvoda: Gledao sam ja. Ne daju se Libijci. Prvi udar je bio jak, ali Gadafi se pojavio i izjavio je, citiram: "Libija se saginjati neće."
Che96: Moramo da krenemo u akciju odmah. Dok ne bude kasno. Shone!
Shone1389: Izvolite komadante.
Che96: Ti napravi grupu na fejsu: "Podrška Gadafiju u borbi protiv američkog imperijalizma".
Shone1389: Razumem.
Che96: Tu kači slike razaranja i pokušaj da objasniš ljudima da je to sve zbog nafte i piši poruke podrške Gadafiju. Vojvoda!
VratićeSeVojvoda: Izvol'te komadante.
Che96: Idi na Vukajliju i tamo na forumu otvori istu temu. Izdrži čak i ako te budu zajebavali oni neandrtalci tamo. Moraš da objasniš svima o čemu se radi. I pazi. Tamo ima jedan lik sa nikom kizo. Tog se čuvaj, jer će pokušati da te navuče da se iznerviraš pišući o Papi, masonima i šejpšifterima. Ne daj da te izbaci iz koloseka. Tebi je stvarno upao najteži zadatak.
VratićeSeVojvoda: Bio sam već jednom tamo. Pakao je. Ali uspeću.
Che96: Ko od nas ima najviše prijatelja na fejsu?
Shadow: Ja. Imam onaj profil Tzetza Nafurana Mala sa 2000 prijatelja.
Che96: Izbaci status GADAFI IZDRŽI a onda kada se svi prime što je jedna riba tako politički svesna probaj da im u komentarima objasniš situaciju. Taman imam taj tvoj profil u prijateljima pa ću ti pripomoći.
Shadow: Ladno nisi znao da sam to ja i napalio si se na neku glupaču pa si mi poslao zahtev za prijateljstvo hehehehe
Che96: Znao sam, ali nije vreme za šalu. Libijski narod se herojski bori i pati a ti se ZAJEBAVAŠ!!!!
Shadow: Izvinite komadante, neće se više ponoviti.
Che96: OK momci, skuvajte kafu, trebaće vam i krenite na zadatke. Ja ću da kordinišem akcije i da vam pomažem. AntiUSA ti ćeš sa mnom. Kada se pojave FreedeomFighter i ĐoleACAB imaćemo zadatke i za njih. Duga nas borba očekuje momci. Trajaće mesecima ali pobedićemo i pomoći Libijskom narodu u ovom pravednom ratu pa makar i život dali boreći se. ZA LIBIJU!
Shadow: ŽIVEO GADAFI!!!
VratićeSeVojvoda: SLOBODA ILI SMRT!!!!
AntiUSA: SMRT AMERICI!!!!!!
Shone1389: ČAST I OBRAZ!!!!
Che96: Bože pomozi. Počinje.

Komentari

Импресионирана сам! + и *

Импресионирана сам! + и *

Fala Šarlot, e vala sam se iscimao oko ovoga, sada vidim kako je tebi kada pišeš :)))

Фејс, мајспејс, твитерејс, сваштејс! +++ До јаја, постао си најбољи у овим огромним :)

Odlično.
Šta ti je sa trolobjasnom večeras ? :)

Ogromna podrška!

Šta ti je sa trolobjasnom večeras ? :)

Nemam pojma. Pisalo mi se nešto. Sada ću morati napolje da odmorim mozak jer je izgoreo skroz dok sam zamišljao ove budaletine iz primera :)))

Đoni decxko, vidim naslovnu :) + i *

Citam i znam ko je napisao, na pola defke sam dao plus, pa procitao do kraja. Svaka cast! +

Oho. Počelo je :)) Idemooo ++ i *

Изуо га! Ваља скроз! +

Hhahaha, kakvo ludilo, odlično Đoni +++

hahaha,extra...naravno +

vidim naslovnu
+1

И омиљено, приде.

Хм, кад дам минус на дефиницију која има однос гласова пре мене 28:2, ред је да образложим.

Много је ово изанђало брате... Интернет хулигани, интернет герилци, интернет мафијаши, онлајн гангстери, сајбер патриоте и то. Дефиниција јесте стилски солидна, али је цела тематика толико пута обрађивана да једноставно нема више сврхе писати то. Кад читам једну дефиницију једног популарног и доказаног аутора као што си ти, очекујем да причитам нешто ново. Све што сам овде прочитао сам кроз друге дефиниције на овом сајту прочитао превише пута.

Daj bre Peki, pa i ja sam za NATO pa sam dao + :)

Odličan dijalog u primeru, zaista svaka čast! +

Sloboda ili restrikcija struje lololo

VratićeSeVojvoda: Bio sam već jednom tamo. Pakao je. Ali uspeću.

hahaahhaha +

Много је ово изанђало брате... Интернет хулигани, интернет герилци, интернет мафијаши, онлајн гангстери, сајбер патриоте и то

Ovde smatram da si u pravu. Jeste izanđalo, dosta puta definisano, mada mislim da skoro ne postoji čestita definicija na tu temu.

Дефиниција јесте стилски солидна, али је цела тематика толико пута обрађивана да једноставно нема више сврхе писати то.

To je tematika koju sam, od kada sam ovde, baš želeo da definišem i čekao sam da mi padne na pamet u kom fazonu da je napišem, pa sam zato i morao da je napišem. Ne mogu da hvalim sam sebe, kao do jaja je i to, ali bitno je da sam ja zadovoljan kako sam je izveo. Posebno sam zadovoljan primerom.

Кад читам једну дефиницију једног популарног и доказаног аутора као што си ти,

Fala, mada ne možeš i nešto totalno novo uvek da smisliš a kao što rekoh, ovaj fenomen sam baš hteo da definišem od starta i samtram da i pored teme koja je izanđala, napisao sam definiciju u svom fazonu i sa dozom karikiranja koju uglavnom unosim u defke, tako da i jeste nekako baš moja defka.
Cenim što si obrazložio minus, i to sa dosta logike zašto si ga dao.

+ kao i uvek. Da vidimo sta ce kizo da kaze,jedva cekam :D

Da vidimo sta ce kizo da kaze

Ma Kizo njih jebe k'o taoce tako da će mu se svideti što je ubačen u defku kao element kog se pribojavaju :))))

Defka je ko čaša! + Odlično obrađena starija tema, mora plus da jebe orla!

Sta si se tol'ko raspisao, kojtikurac bre?? + :)

Sta si se tol'ko raspisao, kojtikurac bre?? + :)

Eksperimentišem sa stilovima :)))))

Dobro eksperimentisanje, samo tako nastavi dečače. :)

Ovo je sve odlično, ali ovo:

Moraš da objasniš svima o čemu se radi. I pazi. Tamo ima jedan lik sa nikom kizo. Tog se čuvaj, jer će pokušati da te navuče da se iznerviraš pišući o Papi, masonima i šejpšifterima.

Ovo je toliko dojajno da ide u omiljene :D :D :D

Ovo je toliko dojajno da ide u omiljene :D :D :D

Fala Unfawkable, gotivim kada neko omiljenuje :)))

Pfffffffffffffff ala si odradio primer bejb....JEBE!
+++

Pfffffffffffffff ala si odradio primer bejb....JEBE!
+++

Hvala bejbe, oko ovog primera sam se baš ptrudio :))

ahahaha ne vjerujem! koji si ti kralj

Ja objašnjavam čak i kad nisam obavješten da objašnjavam.

Che96: Idi na Vukajliju i tamo na forumu otvori istu temu. Izdrži čak i ako te budu zajebavali oni neandrtalci tamo. Moraš da objasniš svima o čemu se radi. I pazi. Tamo ima jedan lik sa nikom kizo. Tog se čuvaj, jer će pokušati da te navuče da se iznerviraš pišući o Papi, masonima i šejpšifterima. Ne daj da te izbaci iz koloseka. Tebi je stvarno upao najteži zadatak.

Ahahahahahhahahaha

+++

80% tvojih stvari sam procitao iz offa, daleko je lakse jer kad to radim preko telefona ocenjivanje izuzetno smara, moram cekati da ocita i slicne peripetije. Ovde omiljeno na keca.

Opro. Ima da sednem jedan dan i da te iščitam.

Pravda za libijce.+++