Prijava
 1.    

  Kvazi Četnik

  Nekada skojevci , zapaženi u komunističkoj omladini, pevali su Brozu pesme i pravili mu koreografije . Kada bi videli sveštenika hvatali bi se za dugme, a oni nemirnijeg duha ga i "jahali". Drugove koji bi rekli ružno za njihovog lidera obično bi prijavljivali u miliciju .

  Prezrevši Hrvate, koji ruše sve ono što je radni narod stvarao , saznali su za jedan pokret i doživeli svojevrsnu katarzu. Od prodavca starog novca i ordenja uzeli bi kokardu Dinarske divizije i to je to, oni su postali Četnici. Ne mnogo upoznati sa delovanjem JVUO , kao osnovu ideologije shvatili su klanje Hrvata i muslimana u Bosni, te krađu bele tehnike i parketa u zaraćenim oblastima.

  Danas smatraju sebe najvećim nacionalistima i rodoljubima. Njihova Meka je Ravna Gora , ali tamo ne idu iz poštovanja đenerala Draže , već da se razvale od alkohola , useru od roštilja , ali i dobro potuku.
  Na ulice prestonice izlaze kada su porotesti. Tada uzvikuju velikosrpske parole i razbijaju "agresorske" restorane i prodavnice.
  U novčaniku pored Dražine nose i Slobinu sliku.

  U zabludi su da biti Četnik znači ne voditi računa o sebi.
  Prljavi , krezavi , sa masnom kosom i bradom glavna su meta CNN-a BBC-a , koji sa zadovoljstvom svetu prikažu stereotip Srbina i tako potvrde sve predrasude o nama.