Prijava
   

Leksikon

Obično školska sveska prerađena u upisnik odgovora na pitanja autora, koju autor pravi najčešće za ceo svoj razred. Pitanja mogu da budu od "kako se zoveš", preko "šta mislis o Peri/Miki/Lazi" ili "o biologičarki", pa do "šta je za tebe rat". Sličan spomenaru, koji je više kao neki trip sa yugi-oh sličicama i cvetićima i mnogo oblačastijim pitanjima.
Dolaskom myface i spacebook sajtova, leksikoni su zapostavljeni kao vid zabave i komunikacije, ali leksikon sa dobrim tokom pitanja i dobrim karakterom će zauvek da zadrži prednost u prestižu nad dobrim profilom sa nekog sociopatskog sajta, jer nije prezentacija vas, već kreativnosti vaših prijatelja, koju vi samo usmeravate pitanjima. Kao bocu dobrog starog vina, možete da ga ponesete na drugi kraj sveta i otvorite posle mnogo godina i rukopisi su i dalje isti, a slike u glavi stvarate sami.

Smatra se za veliku uvredu ako deliš razred sa vlasnikom leksikona, a da ti nije ponuđeno da se upišeš u njega.

Komentari

krajnje iskusno. +

Заобишло ме је, али звучи дивно.

xaxaxaxaxa.... ne verujem, pre mesec dana mi je ortak doneo leksikon iz sedmog razreda.... booooože, vrištali smo od smeha.....

Ja sam našla svoje i sestrine iz prvog, četvrtog, petog i sedmog razreda...Kad bi nam bilo dosadno upisivale bi smo ljude koje ne volimo na krajnje nakaradan način...Crkavale smo od smjeha to čitajući pre neki dan.
Mada jedno pitanje je bilo gadno, tj. odgovor tužan...
Šta te najviše obradovalo?
-Kad tata dođe sa ratišta... :(

imam jedan takav odavno i jako volim ponekad da zavirim :)

eeee...ja se jednom zajebo tkao i pomenuo i pljas , odmah se naso neki hejter da da minus...nemoj da nalazis defke bez minusa, smao navlacis hejtere....