Prijava
   

Lepa Lukic

Matora baba, koja svoje penzionisanje i oficijalno povlacenje sa scene najavljuje duze, nego sto je to radio Luciano Pavaroti u periodu od osamdeset i neke, pa sve do svoje smrti.
Pored toga sto zna da peva, poznata je i po tome sto ispoljava gracioznost aktivnije od Kraljice Elizabete II i vecno najavljuje svoju naslednicu. Uvek bas tu devojku, koju ona izabere, svi zaborave za pola sata, tako da prakticno svakog zabole za doticnu naslednicu.

RTB 1989 godina.
Lepa Lukic 107 godina: "Evo, resila sam da se povucem sa scene, ipak je 90 godina na estradi puno. A evo i moje naslednice!" Onda na scenu izlazi neka klinka, obucena u urbanu cobanicu, koja peva neku izvornu pesmu.
RTS 1994.
Lepa Lukic 112 godina: "Evo, resila sam da se povucem, znate ipak je jedan vek rada na estradi suvise. Zelim da pruzim sansu mladima. A evo i moje nove pesme sa mojom naslednicom, koja se tako i zove "Naslednica"".
TV PINK 1999. godina u emisiji "A sto ne bi moglo"
Lepa Lukic 116 godina: "Evo, ovo je oficijalna najava za moje povlacenje sa scene - koncert u Domu Sindikata! A evo i moje NOVE naslednice!"
2008 godina, Lepa Lukic najavljuje novi album.
"Resila sam da ovim albumom obelezim 750 godina moje karijere i ujedno cu na njemu, u jednoj duetskoj pesmi, predstaviti moju naslednicu!"

Komentari

e jel bi tako da je Lepa tvoja baba? +

Hahahahaahahahahahahahhaahah!! ""Resila sam da ovim albumom obelezim 750 godina moje karijere i ujedno cu na njemu, u jednoj duetskoj pesmi, predstaviti moju naslednicu!"" XD

Ne, da je ona moja baba, ja bi je odavno zakljucao u stanu i pojeo kljuc.

Dajem plus od srca i sećaj ga se hiljadu dvesta godina(cenim da vredi bar toliko)...;)

Ma vredi bar jos toliko koliko ce Lepa Lukic da nas uveseljava svojim novim albumima, a to je minimum do smaka sveta...

To hell and back again :)))

PS. Thnx :)

Volim ababovićev opus,muzičke def. +

i kocku je ostavljala više puta. Tako da....
+

Zabrinjavajuće ugrožava Milku C.

hahahha ++++++++++++++++ :)))))))

Ovo mi je najbolja definicija na sajtu...:D

E, ajde okaci na ovu definiciju spot "Naslednica". :D

+

Волим добру хиперболу. :Д
+