Prijava
   

lepši pol

Najobicnija glupost, po meni izraz koji nema nikakvu osnovu. Po cemu su zene lepse od muskarca??
Dokaz:
Recimo da imamo jednu zenu i da joj ne damo 2 meseca da sredjuje kosu, brije noge i pazuh, cupa brkove (znamo da i to radite) i obrve, da ide na kojekakve pilinge, depilacije, liftinge, mitinge i ostale pizdarije. Za 2 meseca bi stvorili zenu koja bi mozda samo robijasima bila privlacna. Da su zene TOLIKO lepe, ne bi im trebala sminka, farbe za kosu, pilates, seks i grad itd (cast izuzecima).
Muskarcu, sa druge strane, da ne dozvolis da se sredjuje 2 meseca-narasla bi mu kosa, brada i brkovi. Nije se mnogo toga promenilo.

Takodje, uzmimo primere iz zivotinjskog carstva. Cinjenica je da je muzijak uglavnom lepsi od zenke (lav, paun, pas, slon, jelen...)

Prema tome, dolazimo do zakljucka da izraz "lepsi" pol nema nikakvog smisla kako god da ga okrenes, jer muskarac nije nista manje lepsi od zene. Mislim da bi devojkama bolje pristajalo "nezniji" pol; bar se meni vise svidja.

* "nezniji" ne mora da se odnosi na sve devojke, jer neke i ne smatraju sebe toliko neznim.
Bas kao sto je i muskarac (jaca polovina) ponekad slabiji od zene.

Komentari

"Liftinge, mitinge"... evo tebi +

pa i da znaš da si u pravu

Ne mora dva meseca. Zena kad se ujutru probudi uopste ne izgleda kao kad se sredi. A muskarcu je isti i kad se probudi i u toku dana.

Не знам, ви мрсите муда кол'ко 'оћете, али мени ће жене увек бити лепши пол. Циљ оправдава средство.
По тој логици мушкарци који користе скреме против бубуљица и козметзике нису уопште лепи. Глупости!

"Циљ оправдава средство"
Pa ovim si samo potvrdio ono sto pise u definiciji. Niko ne osporava da su zene lespe, kad se namontiraju. Dobro, meni su lepse u svakom slucaju. Ali objektivno gledano, mnogo im treba da bi bile lepe. Dok muskarcima jok.

Мушкарци само мисле да им не треба...

Hahahahaha, mitinge :)))) Jaoj, nasmejao si me do suza, svaka ti čast :)

Ja se uopšte ne montiram, a lepši sam od svake žene, majke mi :)

@Mr.Moon
da li ti to govori neshto? :)

@ super_woman
Baš ništa. Šta tebi to govori? :)

@Mr.Moon
ukoliko obratimo paznju na one "detalje" koje zene chine lepim, bile one namontirane ili ne.. pa, sve to prepoznati na jednom musharcu..nije bash prijatno:)

@Mr.Moon
tvoje je poredjenje u pitanju, ja samo konstatujem glasno/javno:)i zamishljam :(

A koji to "detalji" čine ženu lepom?

`ajde da nam Adrijana Lima posuzi kao primer...
je l` treba da navodim "detalje"..
i onda jedan mushkarac kaze da je lepshi od svake zene..
shta je to tebi Bog dao, a neko te kasnije ubedio da si mushko?:)))

Uh, bre, kud ode... Je l' mi dozvoljavaš to da mi se uopšte ne dopada pojava pomenute gospođice, i da mislim da sam mnogo lepši od nje? :)

Adrijana Lima je pravi primer. Video sam njenu sliku sa Jaricem u nekom marketu. Sva ofucana, nenamontirana, lepsi Marko od nje 4 puta.

nemoj vishe, molim te.. ovako mi je mnogo bolje..mnogo sam te lepshe zamislila, pa da ne kvarimo:)))

Ma lepši sam i od nje, i od Bodiroge, i od Marka, i od Leticije Kaste i Karmen Elektre, i od Dejva Navara, i od JTU-a zajedno!!! :p

Evo jedno žensko ti daje +...100% tačna definicija...

A Isidora Bjelica?

isidora da je malo lepsha, bila bi ruzna:)

moon je lepshi od nje, to ja potvrdjujem:))

Ja se ne pomeram odavle dok ne pročitam tvoju potvrdu i za sve ostale pripadnice "lepšeg" pola :)

Isidora je napisala knjigu "porođaj u srbiji"(mislim da se tako zove) tu možete da vidite našu lepoticu kako se porađa, i to sve redom od pucanja vodenjaka preko izašla mu glavica pa seci pupak , krv na sve strane!

@Mr.Moon
ne mogu za sve.. mogu da kazem da si lepshi od mene, sa chime se se i ostatak ekipe, verovatno sloziti, i to je dosta.. ze?

Dobra defka, zanimljivo vidjenje... :)
+

Hvala na plusevima i komentarima.
Da se ogradim, ovo nije nikakva prozivka za zene, naprotiv, vise volim kad je cura lepa i sredjena...al opet koja je cena koju placas za tu lepotu? Odricu se neke hrane ako su na dijeti, trose pare na neke cipele i stikle koje prosecnom muskarcu sve izgledaju isto, a gde je jos fitnes, aerobik...da ne kazem jos i sminka i sve ostalo.

Skupa je ta vasa lepota morate se priznati. Mene moja kosta jednom mesecno-250 dinara za dezodorans, 300 za sisanje i nesto sitno sto potrosim na brijace.

Сложићу се са ЈТУ и додати да ће женски полни орган УВЕК бити лепши од мушког, на пример.

@ Artemida-zato lepo nosis gace, pantalone ili suknju, pa ti u obicnom razgovoru u polni organ ni ne gledam. Meni je kao muskarcu svakako privlacan samo zenski polni organ. Ali kao i sve ostalo, i to se mora brijati i sredjivati, jer dlakava picka kao da smo pecinski ljudi mi nije privlacna ama bas ni malo (kao i obrnuto, zenama nisu lepa dlakava muda).
Tako da budi objektivna, da se ne sredjujete toliko, ne bi uopste bile tako lepe, bez obzira sta nosile u gacama. Mislim da moja teorija ima smisla.

Ја не носим гаћице, лето је.
А о каквом бријању причаш ја не схватам, у животу не бих ставила жилет на кожу поред толиког асортимана воскова и крема за депилацију, а постоји и трајна депилација коју сам урадила, тако да можеш и на 2 године да ме ставиш, остаћу глатка :)
Нисам оценила, сматрам да је сређивање задовољство а не обавеза и према томе не признајем никакве изговоре ни код других ни код себе.
Што се тиче пола као пола, сматрам да је женско комплетно тело лепше, под условом да је згодно. Мислим да изопштаваш тему са тим делом "да вас видим два месеца бла бла бла".
Не могу да се сложим са тобом.

Ја их не носим ни зими Арте...

А сређивање дефинитивни јесте задовољство у уживању у сопственој лепоти.

@ super_woman
Može, može, u stvari, to i jeste ono što sam hteo da čujem :)

Napravio Bog Adama i Evu...
I gleda ih... gleda... analizira...
Kaze Adamu: Ti si super ispao! A ti Evo, ti ces jebiga morati da se sminkas.
:):):)

Iako bih ovde kao zensko trebalo da se solidarisem i branim zensku lepotu, mislim da je talentovani naucnik u principu u pravu... U prilog njegovoj tezi stoji i činjenica da se s godinama muško telo neuporedivo manje deformiše, da ne kažem manje poružni...

Konta ovaj naucnik neke stvari... + prile!

Slažem se sa Artemidom, ne oko gaćica :), nego oko ovog: "Што се тиче пола као пола, сматрам да је женско комплетно тело лепше, под условом да је згодно"
A sva ta udešavanja ranije nisu bila toliko forsirana. I žene su i tad bile lepe. A danas ta lickanja ne zaobilaze ni muškarce, pa vidi u šta su se pretvorili. Mada, i muškarac koji je gnjecav, sa stomačinom, dlakav, neobrijan, smrdljiv je još gori prizor od žene sa dlakavim nogama...

Devojke, šta da vam kažem...
Jednostavno, ne slažem se sa tim da je žensko telo lepše od muškog. Muškarac ima za oko 30% više mišićne mase, manje masnog tkiva, šira ramena, uže kukove, i nikada ne može da ima ono što ima 99% žena, a to je celulit. Muško telo je odraz savršenstva prirode, snage i moći, naravno pod uslovom da je razvijeno i sa naglašenim mišićima. Ne mislim sigurno na mlohave pivopije ili neke žgoljavce koji nemaju tri'es kila sa sve krevetom.
P.S.
Ako neko zbog ovoga napiše da sam peder, jebaću mu oca :))))

Ниси педер, него латентни хомосексуалац, ако не смеш то сам себи да признаш, ја ћу ти учинити то задовољство.

Океј је бити геј, па чак и латентан Мр. Моон

Muškarac ima za oko 30% više mišićne mase, manje masnog tkiva, šira ramena, uže kukove, i nikada ne može da ima ono što ima 99% žena, a to je celulit. Muško telo je odraz savršenstva prirode, snage i moći, naravno pod uslovom da je razvijeno i sa naglašenim mišićima.
Kaда сам ово прочитала други пут, схватила сам одакле ми је познато.
Наиме, ово је препричана Лагерфелдова изјава на тему зашто кроји одећу 00 (double zero) када жене не могу да је носе?
Ах... Да. Лагерфелд је склон мушкарцима, али млађим.

JTU = svakom loncu poklopac. :DD
Aman, ne ponavljaj za Arte toliko...

aman...kakvi bre mišići...Arte je sve rekla sve što je trebalo u svojoj defki seksualnost :)

Vas dve se ne smatrate emancipovanima, a? :p :)))

Moone, pa ti ozbiljno mislis da smo lepsi? E do kurca. :) Odabij od mene, pedere jedan. :))

Нео, хендс оф мај бич!

Nisam ti ja dirao bic... Eno ga tamo, na stolu. :D

ja sam njen(a) bič :)

Хендс оф мај бичиз, да не дође до забуне.

Stvar ukusa.
Ja vise volim tete sa dlakavim nogama i koje briju brkove.
Smrad ispod pazuha i nedepilirana ledja mu dodje nesto kao razlog vise da uzivas u kraju jos jednog radnog dana...
Jesam lepsa polovina...ali 20eur je 20eur... ako plati unapred.

Zli care...

Artemida hvala što si mi priznala da sam latentni homoseksualac, na kraju krajeva nije to najgora stvar u životu... Mogu samo da kažem da mi nije jasno kako sam ja latentni homoseksulac, a ti i Euglena niste, kad si ti lepo napisala, a Euglena se složila: "Што се тиче пола као пола, сматрам да је женско комплетно тело лепше, под условом да је згодно" ( nadam se da ne zamerate zbog mešanja latinice i ćirilice, pošto me je mrzelo da prekucavam, a ovako je sigurnije - ne mogu nešto da zeznem pa da kažete nismo tako rekle )
I sad sam ja derpe, jer mi je lepše razvijeno i mišićavo muško telo, a vas dve niste lez, jer vam je lepše žensko... E, šio mi ga Đura, i drž' da nabijem...
Sa Lagerfeldovim izjavama stvarno nisam ( ali zaista ) upoznat, tako da je onaj komentar za celulit, mišićnu masu, i ostalo, napisan u trenutku, i majke mi moje Branke, nije ničiji prepričan citat ili bilo šta slično...

JTU, tvoj komentar ću shvatiti kao podršku i poziv da izađem iz tame na svetlost u svom novom gej ruhu. Hvala ti, moj topli brate.

Tulume, mislio sam da nisi homofob, ali ako želiš, naravno da ću ti ispuniti želju, i kloniti te se.

Sve vas puno volim, i hvala vam što ste mi pomogli i otvorili oči :))))))))))))))))))))))

E jebiga, znao sam da treba da stavim tri smajlija. Dva je izgleda bilo malo.

Вукајлија - transgenderly tolerant.

@Mr.Moon
pa, ne znam da li odmah da ih razuverim, ili da svoja saznanja/iskustva, chuvam sebichno samo za sebe..:) da, bice tako.
o lepoti zenskog i mushkog tela mozemo u nedogled, ali meni je zanimljiviji onaj momenat koji je cheshci kod zena, nego kod mushkaraca..onaj "nerealni" odraz u ogledalu.. to je pojava kod onih savrshenih, koje su posvecene svakom milimetru svoga tela, savsheno zadovoljne sobom i bla, bla.. imacu razumevanja ako je trudnoca u pitanju, i skidam kapu odma`..:)

Ја сам посвећена сваком милиметру свог тела, и више сам него задовољна собом... И не видим шта је у томе нереално, или чудно? Исто важи и за одраз у огледалу...
Отприлике... http://images.swaptree.com/images/books/73/1580086373.jpg
:)

Arte nije emancipovana, oprostite joj... :p :DDD

Толико сам зиљава да и не знам значење те речи на Е

@Mr.Moon
a, je l` moon-u, jedino se ti nisi pronashao, a samo sam se tebi obracala.. zanimljivo..

Ja sam sve svoje strahove pobedio, i sad sam free to do what I want any old time... So love me, hold me, love me, hold me... :))))))