Prijava
 1.    

  Ljadža

  Ultimativ imenice seljačina, turbolativ prideva neposredan, pluskvamperfekat izraza "kulturiška". Svojevrstan brend sa ovih meridijana plave planete i nepobitan dokaz da je Čovek - ako ne od majmuna - onda skoro definitivno nastao od mamuta...na opštu radost onog govnara Darvina, razume se.

  Elem, ljudska individua koja, s koje god strane da je okreneš, predstavlja antonim svemu onome što definiše i karakteriše jednog kulturno osvešćenog homo-sapiensa, u najširem smislu te kategorizacije. U ekstremnim slučajevima, pak - i bez ovog "kulturno osvešćenog", pri čemu se svakako misli na to da miomiris radže & krdže i neplaknutost pazušnih jama koji jedna ljadža generiše iz svoje treše već zalazi u one životinjske provinijencije, ako me razumete, a znam da me razumete jerbo ste vi pametna deca jedna. Narečeni se takođe može detektovati i po natprosečnoj jačini decibela koju emituje prilikom kada govori, a u taj segment profila pomenutog svakako spada i izbor reči u izražavanju misli & ideja, koji se bazira na tzv. KPGS tastaturi, triput pogađajte šta to može biti.

  Nezavisno od svega ovoga, jedna ljadža često ume biti i jako dobra osoba u duši što, jebiga, pobija sve ono što sam gore napis'o, al' nema veze, valjda se neće ljutiti, ipak je danas neki rendom svetac, a?

  - Dobar dan, komšija...
  - OOOO, KOMŠO, DESI, BRE, SUNCE TI JEBEM, JEBEŠ LI ŠTA, A?
  - Pa, ono...
  - KACAM TI JA BIO MLAD, PA JA SAM JEBAVO SVE ŽIVO I MRTVO, ČUJEŠ! SAMO MI JE PIČKA BILA U GLAVI, ZNAŠ! A I SAD NISAM NIŠTA BOLJI, HEHEHE!
  - Ae, prijatan da...
  - SVE NAJBOLJE, KOMŠO, ŽIVBIJO I VELIKI TI PORAS'O, HEHEHE!

 2.    

  ljadza

  seljak;
  moze i ljakse

  covece ne budi ljadza

 3.    

  ljadza

  Seljacina. Najgori sloj medju seljacima. Proda njivu, kupi stan u centru grada i glumi nacitanog gradjanina, a ustvari, kako bi se u narodu reklo, viri mu praziluk iz dupeta!