Prijava
 1.    

  Ljubav "na daljinu"

  Ništa bolje za testiranje jačine ljubavi, iskrenosti i sigurnosti u sebe, odnosno partnera. Ljubav u kojoj nastaje strah zbog distance, umesto zbog nesigurnosti u nju i vremena između viđanja koje je uslovljeno mogućnošću koliko se često mogu viđati.

  1. Mogućnosti i još po nešto:

  Devojka iz Resnika, momak iz Borče (student, koji nema auto i puno para)- Žali se najboljoj drugarici:"Ubija nas daljina. Viđamo se 2 put sedmično. Ne osećam se ispunjeno. Tvoj dečko (ćale mu ima firmu, pun ko brod, vozi dobro auto, ništa ne radi) dolazi svaki dan, bar jednom kod tebe ili po tebe, a živi u Mladenovcu..."

  Posle raskida, ta ista ima momka iz Kragujevca (kojem je ćale u stranci, tako da je na malog građevinska firma)- Priča sa istom drugaricom:

  - Jao, kako sam srećna sa Darkom! Super nam je!
  - Kako to da ti sada ne smeta daljina?! Kragujevac je na 140 kilometara, a Borča na 25?!
  - Pa, dolazi skoro svaki dan kod mene ili po mene!

  2. Jačina ljubavi i iskrenost:

  Dve Novosađanke (nek budu Ana i Ivana), a momci im iz Beograda, veze im počele približnog datuma i posle mesec dana sestre i prijateljice prozivaju Anu:

  - Što si se toliko zaludela tim tvojim Nikolom (koji radi kod privatnika, pa mu se radno vreme otegne i do 21 h, te ima malo slobodnog vremena), kad ti dolazi jednom sedmično, a onaj Ivanin Peđa (koji ima mogućnosti, pa tako ordinira po Srbiji) skoro svaki dan?! Sjajno se zezamo kad god dođe!

  Posle par meseci, okupilo se društvo na roštilju na Salašu, Nikola (koji je dolazio kad god je mogao) zaprosio Anu pred čitavim društvom. Drugarice čestitaju Ani sa hvalospevima:
  - Kako je divan dečko! A ne onaj Ivanin smrad! Zamisli, toliko se lik pretvarao, a u Beogradu ima devojku koju je verio! U drugom je stanju! Na FB je Ivana saznala! Na bensedinima je od kad se čula posle sa njim, kad joj je rekao da mu je to devojka već 3 godine!

  3. Sigurnost u sebe i partnera:

  Herceg Novi, pričaju dva druga:

  - Brate, šta ćete ti i mala sada kad je ona otišla u Beograd da studira? Šta misliš, da će tamo da misli na tebe?! Žurke, klubovi, pa druženje sa kolegama...
  - Ma, ko joj j$%& mater! I ja ću da guzim šta stignem! Ajmo noćas u Kotor u Maximus!

  Imena, priče i lokacije su slučajne. Glavne uloge mogu biti obrnute.

 2.    

  Ljubav na daljinu

  Zakonom nametnut ljubavni trougao, on, ona i sud, gde dužina hipotenuze često zna da varira.

  Sudska zabrana prilaska na 100, 200 ili 500 metara.

 3.    

  Ljubav na daljinu

  Ljubav koju može da pruži većina crnih glumaca u filmovima za odrasle.

  Lexington Steele
  Mandingo

 4.    

  Ljubav na daljinu

  On sa Limana II a ja sa Novog Naselja.

  A letnji red voznje.

 5.    

  Ljubav na daljinu

  Sposobnost rasnih ljubavnika Rade Lacković level da penetraciju vrše gotovo iz druge prostorije zahvaljujući veličini svog spolovila.

  - Dragi, zašto si tako hladan prema meni, više se i ne ljubimo dok vodimo ljubav?

  - Kako da se ljubimo kad si ti u spavaćoj a ja u dnevnoj sobi? Nego, važno je da ti uživaš vako a i ja ne propustam utakmice....