Prijava
   

Ljubav

Stanje u kome iznenada počnete da gotivite stvari koje ste do tada mrzeli ili niste ni obraćali pažnju na njih a sve da bi ste imali što više zajedničkog sa osobom sa kojom bi ste rado prolivali znoj i druge izlučevine u cilju produženja vrste. Dotična osoba naravno ne obraća pažnju na vas u tom smislu, vidi vas kao brata/sestru koju je sam Bog poslao jer ste nešto kao njena druga polovina koja se uvek nađe tu kada treba savet, pomoć ili uteha a takođe ste primorani da slušate o njenim/njegovim ljubavnim problemima. Na kraju uhvatite sebe da ste postali veći fan nego osoba zbog koje ste počeli da se interesujete za malopre pomenute stvari, događaje, pojave i sl. Pa su tako nastali rokeri, zaljubljenici u motore, verni slušaoci Cece, ili u mom slučaju okoreli gejmeri.

- E gde si brate šta ima nisam te videla od one žurke gde sam našla onu razbacanu lepotu...e vidiš ime mi nije rekao...a ni broj al nema veze baš smo se fino proveli.
- Pa...ovaj..., imam nešto da ti kažem.
- A reci, meni možeš sve da kažeš, pa jesi mi naj naj drug ili šta, čak i iste stvari volimo.
- Da, ovaj u vezi toga...
- Nije valjda da je u vezi one igre...pa što ne kažeš odmah. U tom delu ima bag pa samo ukucaj šifru, poslaću ti link.
- Da, da baš o tome sam hteo sa tobom. Znam da ti mnogo voliš te video igre, e sada kada hoćeš da da aktiviraš onaj zadatak "A deadra’s best friend" to ti je jedan od 15 daedric zadataka, ja sam ih sve prešao, e prvo moraš da odeš blizu Falkerath-a pa tu da prošetš nađeš kera, on priča, dok pratiš kera moraš da preživiš napad vampira, Sebastiana Lorta, e glavani deo je, ovim sam se oduševio, kada ti se obrati mračno božanstvo.....
-...a?

Komentari

Dao +, "Bog" ide velikim slovom:)