Prijava
   

Ljubav

Zdravo svima!
Potreban mi je savjet ili tako nesto. E ovako, imam djevojku sa njom sam skoro 2 god.
Mn konkretno zanima da li bivši dečko moze ostati drug sa njom?!?!? Cesto se vidjaju, naravno dok sam ja tu ali i ponekad kada vrijeme nedozvoli ja nisam prisutan oni budu sami,najvcesce nesto da pozajme jedno drugom ili sl. Sta me jos zanima a meni je jako krivo, (mrzim tog lika iz dubine duse jer mu zlo zraci iz ociju) da je ona uvjek tu za njega, uvjek kada mu nestane novca uvjek je ona tu da mu pozajmi...kada joj ja kazem da je samo iskorišcava ona je odmah na njegovu stranu kako on nije takav.
PS. Ona mi nije rekla da su bili zajedno, bas to krije ali vremenom sam ja to shavtio, jer kada joj dodje taj ,,drug’’ cesšce mi on prebaci po nesto da ja shvatim da su bili zajedno(npr. kaze joj ajde jadna znam kad si plakala za onim likom, a put mene se okrene da ona ne viei i tihim sapatim kaze ,,zbog mene”, i mn to jako pogodi u srce, eto jedan od primjera, nebih sada detaljnije jer je dugo.
Šta vi mislite o ovome?

Komentari

Mislim da si loš trol i da bi trebalo da jedeš govna.

Nema ovo veze s trolom, samo je omašio temu gde može da traži pomoć

Ili Ispovesti ili ljubavni sajtovi ili eventualno forum (mada tu ne garantujem prijatne komentare)

ASKfm
ASKfm app for Android
Sign up
Log in
na koju foru smuvati devojku ako si debeo?
Djura Euforia Jankovic
over 1 year ago
Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Pitaj da se jebete utroje

Ovaj Stevča izuzetno predusretljiv baja. Samarićanin. Da neko napiše "definiciju" fazon zna li neko dobrog plaćenog ubicu, hteo bih da se rešim žene i njene uže rodbine, Stevčo bi verovatno napisao pa pogrešio si, nije ovo sajt za takve stvari, vidi možda na forumu neko zna, ali najbolje da probaš na www.hireakiller.com

Lol, ladno se sajt za istrebljenje pacova sam linkovao, pa umreću xDDD

Za početak, izbaci ijekavicu iz upotrebe.

virgin ijekavica - djevojku mi vrv jebe njen bivši dečko VS chad ekavica - jebem bivšeg dečka moje devojke dok mi ona puši kurac

ISTREBLJENJE PACOVA HAHAHAHAHAHAHAHAH