Prijava
   

Ljubisa Samardzic

Nas glumac,stariji covek,koji zbog svog imena (pomalo smesno deluje kada se izgovori sa upitnim znacenjem) se moze naci u bilo kojoj ulozi na svetu i da zameni bilo kog glumca. Moze da bude detektiv Horejso Kejn,Silvester Stalone,Kijanu Rivs,Al Pacino,Brus Vilis,Borat,Hoze Manuel Rodrigez... itd. Isto tako to je dobar odgovor na glupa pitanja keve/drugara/caleta....

1. situacija
Drugar(napinje vec pola sata kako se zove glumac koji glumi Horejsa Kejna u CSI:Miami): Brateeeee,kako se bre bese zove onaj sto glumi Horejsa??
Ja(vec popizdeo jer ovaj navalio ko nesmajnik): Da nije mozda Ljubisa Samardzic? ( i obavezno naucenjacka faca,sa zamisljenim pogledom).
2. situacija
Baba: Jaoooooooo sine! Vidi ovog sto glumi Hozea Manuela Rodrigeza,mnogo mi poznat! Jer znas ti sine mozda ko je ovo?
Ja(isprepadan babinim poklikom "jaaooooo sine" dotrcavam u sobu,i pada mi mrak na oci kad cujem pitanje): Jao,ma poznat mi on,da nije mozda Ljubisa Samradzic?
3. situacija
Keva(smara ko luda da joj kazem sa kim me danas videla u gradu):Pa kazi mi sine molim te ,znas da ja volim da znam sa kim ti izlazis.
Ja: Ma to kevo bio Ljubisa Samardzic,ja ga sreo pa mu reko,prike aj na kafu da ti ispricam nesto.
4. situacija
Drugar(napinje na testu da mu kazes kako se zvao kralj Mesopotamije, i ne pristaje na odgovor "Cekaj brate da uradim,pa cu da ti kazem"): Ae be reci mi da ne dobijem keca,ko je bio drugi kralj Mesopotamije,plz plz!!
Ja(popizdeo): Ljubisa Samardzic!!

Komentari

Mesopotamija nije bila država, to je samo grčki naziv za Međurečje, prostor između reka Tigar i Eufrat, tako da nikad nije ni postojao kralj Mesopotamije. +

Kako,bre,nije postojala...za sta sam ja isla u skolu?

To je samo geografski prostor, koji je bio mnogo veća vetrovetina od Balkana. Tu se izmenjalo mnogo država... Ne znam zašto si išla u školu, ono, da ručkaš užinicu, zezaš se sa drugaricama, bežiš sa časova istorije... :)

Mesopotamija nije bila država, to je samo grčki naziv za Međurečje, prostor između reka Tigar i Eufrat, tako da nikad nije ni postojao kralj Mesopotamije.

Tačno.

Inače, +

@miljance
ti k'o da si isao sa mnom u skolu...

Ma ne, ja sam se rukovodio principom, ili imaš muda, ili ideš u školu :)

Sa kim sediš u klupi?
;)