Prijava
   

Ma ja sam oduvek gledala tenis

Izraz koji upotrebljavaju "verni" pratioci ovog sporta samo da pokazu da nisu pomodari, nego i da su ranije voleli da gledaju tenis, a ovo sto su Nole i ove dve napravile bum, to se desilo onako usput i nije uticalo da oni pocnu da gledaju tenis, nego su ga jelte jos ranije gledali...i da dodam, nisu slucajno u leksikonu pisali pod omiljeni sport :"Tenis".
Realno, 95% Srbije nije ni znalo sta je tenis, o tom tenisu je moglo da se cuje jedino kad na dnevniku 2 jave ko je pobedio na nekom grend slemu i tolko.

P.S. Ovo "gledala" sam stavio u naslov jer sam ovo vise cuo od zena, pa reko da ne kvarim izraz i fenomen, mada naravno i muskarci ne kaskaju za njima u pomodarstvu.

Ja: Mnogo mrzim tenis, do pre 3 godine, niko nije znao sta je to, a sad svi nja, nja, nja...tenis, kurac, palac, bakraci...Svi poceli da gledaju tenis posle Noleta.
Zensko celjade: A ne...znas ja sam tenis oduvek gledala...
Ja: Ma ajde molim te, cula si eventualno za Anu Kurnjikovu i Moniku Seles i tol'ko.
Zensko celjade: Ne seri, molim te...ja sam tenis gledala jos ranije, bolje to da gledam nego tvoj fudbal.
Ja: Jao, Djokovicu, pizda ti materina...

Komentari

Ko je ta Ana Kurnjikova?? Kaže se Ana Ivanović i molim te -ne grešaj više...;)))

Tenis se srpski primećuje od Bobe Živojinovića. Pre njega bio Nikola Pilić, ali, Bobino vreme je donelo tenisku katarzu Srbima. pilsPlusovano

+
Hvala bane...dobro za Bobu sam naravno cuo pre Noleta, al za onakvu legendu Pilica stvaro nisam bio cuo do skoro...

Al morao sam ovakve ljude da definisem...i nisam daleko do istine.

...super je ovo i mene fascinira fenomen:D++....nedaj Boze reci nesto protiv teniske elite na stranu uspeh cak ni o zigledu....pada glava:D....a mani taj Djokovic nije nikakav bas prosek proseka nekako mi je meljav i ko neko pilence,sto bi se reklo nema S od seksija i M od muskarcine..samo su ga zene nadrkale epitetima do dzize...heheh...znam znam....sarana mi sleduje:)...veeeecnaja paaaamjaaaa vecccnaaaaja paaaaamjaaa:))

Ja sam igrao tenis još dok je bio andergraund, prestao sam kad su svi naložili...

@vincent
i ja bi da sam na tvom mestu isto uradio...

Ja sam prvi put čuo za tenis kad sam imao pet godina. Tad sam nabavio segu i na onom kertridžu od 9999999 igrica se nalazio i Agassi Tennis Championship. Bila do jaja igrica. :D

+

Ма, ја сам одувек мрзео тенис (а нарочито од појаве Нолета и ове две). :)
Кад сам био баш мали, типа 5-6 година, учили су ме да играм тенис, па сам се брзо сморио, пошто сам сконтао да је срање спорт. Вероватно многи мисле другачије, али јебеш спорт у коме нема контакта између противничких играча и праве борбе.

Zato je NFL zakon! Kolji, udri, obaraj :))

* Исправка: спорт с лоптом. Ценим и неконтактне спортове - атлетику, пливање, уметничко клизање итд.

Hvala, ljudi!

Pazi, Dzimi, a kolko me pa tek nerviraju ljudi koji vole samo sportove bez kontakta izmedju igraca...smuci mi se! (I to prvenstveno tenis i odbojku, a atletiku i ne gledaju).

hahahahaha...hvala, Surovi.

Трећи канал је крив за све !