Prijava
   

Mačkarka

Baba ili starija žena,usedelica ili udovica.Obožava mačke,a mačke obožavaju da pišaju ispred mojih vrata.Iz njenog stana konstantno izbija miris zaprške u kombinaciji sa mačjim urinom.Ne razgovara ni sa kim,iskuljucivo sama sa sobom.Ne postoji zgrada ili ulica,a da u njoj ne živi jedna ovakva.

Komentari

Ja ti turih minus. Ja sam mačkarka, a moje mačke ne zapišavaju okolo.

Не оцељујем. Мачке су једне од најчистијих животиња.

Мхм... ко шта ради оне се само лижу...;)

I ulaz moje zgrade je bio jedan od najčistijih. A onda se doselila jedna 'mačkarka'.Ona me je inspirisala za definiciju tj. ona i njena mačka.Inače,definicija se ne odnosi na ljude koji čuvaju mačke,niti na mačke kao životinje.

Ne priznajem za mačke ništa što ne lovi miševe.

Imao sam komsinicu "mackarku",koja je imala izmedju 6 i 66 macaka,koje su sve kenjale na moj otirac.Sve sam pokusao,ali nisam uspeo da ih oteram....sve dok im nisam spremio poslasticu!Poslastica je bila mleko u koje sam ubacio tonu sunke,a sve to zacinio sa tablom trodona,bensedina i jos ponesto sto sam uspeo da sakupim po komsiluku.....Ta divna stvorenja su veoma brzo prestala da mi seru po otiracu i otisla da love u "vecna lovista".
Jedino sto je podrum smrdeo sledece dve godine....

Eto šta se dešava, talentovani, kad misliš da su ti mačke nešto krive, a ne njihova gazdarica. Ljudi kao ti će pre da otruju i ubiju mačke, nego što će da razgovaraju sa ljudima koji su za njih odgovorni. E, da sam te videla kako ih truješ, ne bih te trovala, nego bih ti promenila lični opis, i to čime stignem.

@talentovano glup
Уместо мшто си тровао мачке,боље да си баби звао инспекцију или да си сам отишао код ње и одбрусио јој(ако си велико мудо)да се сели,и она и њене мачке.
@Insolent Defender
Не можеш га кривити ако су му туђе мачке срале по отирачу,али стоји да је требао прво да заврши рачун са бабом.

Insolent, bar ih ništa nije bolelo, samo su se uspavale :D