Prijava
 1.    

  Makedonac

  Kad ti Bugari ne priznaju jezik,kad ti Grci ne priznaju ime,kad ti Albanci ne priznaju teritoriju,kad razumes srpski a oni tebe ni rec i misle da imas govornu manu e onda si stvarno Makedonac.

  Samo malku sum prezasiten od ovoj svet nenasiten!

 2.    

  makedonac

  Najkomplikovanija nacionalnost. Veoma teška za objašnjivanje. Po nacionalnosti nemožeš da si Makedonac, jer je Makedonija u glavnom sastavljela od Bugare (istok), Šiptare (zapad), Srbe (sever) i Vlasi (kroz velu državu). Država je počela da postoi od sutra, jer kad ti smene ime na državu to je veќ nova država. Tako da jedini način da si Makedonac je ako si roѓen u oblast Makedonija u Grčkoj. Ili eventualno možeš sebe da nazivaš geografski Makedonac (sve dok postoji država Makedonija).

 3.    

  Makedonac

  Deo kose iznad ušiju karakterističan po tome što ne može da uđe u sastav kose jer je kratak, a za zulufe je previsok i, stoga, poludi od krize identiteta i raste sam za sebe u nekoj neodređenoj formi.

  ''Mali, zaliži malo te makedonce iza ušiju, kolko si ih pustio mož na njih hvatati Eurosport.'' (ne važi za persone s frizurom ''gore ispoštuj, sa strane jebi kevu'' )

 4.    

  makedonac

  Srbin sa teškata govornata manata.

 5.    

  Makedonac

  Kada ga opereš dobiješ čistog Bugarina i prljavu vodu...