Prijava
   

Marta Keler

Debitovala kao tinejdzerka u cuvenom filmu Virdzina i briljirala je, dobila je nagradu Felix u Berlinu za tu ulogu.Medjutim, uprkos jednoj takvoj kvalifikaciji nije primljena na akademiju.Uostalom, zasto bi?Vazno je da su akademiju zavrsili Milica Milsa, lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Sergej Trifunovic i ostala tatina i mamina deca.

Komentari

Plus, naravno, mada ne bih stavljao Sergeja u isti koš sa ovim trima guskama. On jeste prepotentan i kakav sve ne, ali je ipak kvalitetan glumac. A i pitanje je koliko mu je ćale uticajan, nekako mi je uvek delovao tugaljivo i povučeno. Možda grešim.

da je bila uporna verovatno bi i upisala

Dati nisi Marta Keler ?
Plus od mene.

da ti nisi Bakočević? On je izostavljen, nema veze ima ih puno sa cucle. Pa ja mislio glumci ako ne drugo bar pismeni. Lidija Vukićević završila Akademiju??? Bože Svete gologlavi. Da ne zaboravim pilsPlus.

Da, bre, ja sam Bakoc,bas sad sam se dobro nafikso.

Nikad mi nije bilo jasno zašto se ovde ti glumci toliko kritikuju. Lidija me nervira jer je radikalka, ali je bila odlična u Boljem životu. Mihićka je izuzetno lepa, a i lepo glumi, a ne znam šta je fora sa Milicom, šta pa njoj fali? Sergej je naš najbolji glumac od ove mlađe generacije. Ne znam, da li je problem što vaši nisu završili fakultete, pa mislite da su deca takvih samo preko veze dobijali poslove,a?

bukajlija, ako su tebi Lidja i Milica dobre glumice, nema o cemu da raspravljamo.Ja ljubomoran samo zato sto je neko zavrsio akademiju?Svasta!Pa, zavrsili su i Srdjan Todorovic, Mirjana Jokovic, Anica Dobra, Dragan Bjelogrlic(dobar glumac, ali malo dosadan), pa ih niko ne pljuje.

bukajlija je ocigledno Milica Milsa.

bukajlija je ocigledno Milica Milsa.

bukajlija je ocigledno Milica Milsa.

Hahahahaha, OK je, Pajče, provalio si me, jebem te u oko stakleno:)

Al bih te jebo... :p

djevojka od Zije Valentina....umalo od ovoga da napravim definiciju al' necu...