Prijava
   

MB pivo

Dokaz da dobar marketing ne može da proda baš svako govno. Možeš biti sponzor nacionalnih selekcija u svim sportovima, angažovati Šon Konerija za reklamu koja će se vrteti 200 puta na svim kanalima dnevno, angažovati Vorhola da odradi etiketu, Frojda da smisli najbolji mogući slogan, pozlatiti ambalažu..Kod ovdašnjih ljubitelja piva prolazi samo kvalitet i tačka.

- Gospodine ako naručite dva MB piva i platite ih 150 dinara, treće dobijate gratis.
- Neću. Ružno je. Pardon, gadno.
- Ako naručite dva MB piva i platite ih 100 dinara, treće dobijate gratis..
- Jok. Nevalja, ukus je nekako gorkasto - splačinast, a i boli glava od njega.
- Gospodine..Naša fabrika je najmodernija na Balkanu, posedujemo vrhunski tim stručnjaka na vrhu sa fantastičnim menadžmentom, u reklamnu kampanju smo uložili..
- Šište mi jaja i za proizvodne pogone i za reklamnu kampanju. Daj mi jelen. Ili lav. Ili nikšićko, brion, apotekarski alkohol - razblažiću već Samo nemoj MB.

Komentari

Taaaaaaaaaaaaaaako istinito ! BRAVO

tačno, jedan od pokazatelja na ljudi nisu TOLIKI idioti
plus

Baš je govno od piva. Proizvode ga još?

Нажалост, само је дошло до промене менаџмента, неко их је купио, а он је желео другачије позиционирање на тржишту... Шта бих да ипак користимо мозак... Туга је колико нам је исти поводљив...

Да праве га још увек, али махом бомбе.

MB je najveću grešku napravio kada je povukao iz prodaje MB švarc. To je bilo stvarno ekstra pivo, a ovo svetlo je kao voda sa ukusom kvasca.

Becks bi bio još bolji primer. Vrhunska tehnologija, mehurići, fore... Ja u životu gore pivo nisam pio. Da ne računam ono bezalkoholno. +

Becks je meni najbolji. Inače, fav+

Beks je dobar, ali je kod nas golo govno. Kao i amstel, a uskoro i hajneken. Da nas vide ovi iz Holandije šta proizvodimo, tužili bi nas jer smo se posrali po licenci.

miljance bravo, backs je skuplji a gori, a zalosti moja je cinjenica da je prvih par meseci(ali samo par meseci) je bio odlicno pivo.+

Činjenica je da je svako pivo prvih par meseci dobro, a posle mu konstantno opada kvalitet. Bez izuzetka rekao bih!

У време када су доста улагали у рекламе, МБ се заиста доста продавао. Онда су тотално усрали једну месечну туру (неам појма како су успрели), Лав издо "то, куме" рекламу, Јелен редизајнирао флашу и оде им бизнис у пичку материну. Вратио се народ провереном пиву.

@Miljanche
Brate, kad si ti u zivotu pio beks? :]
Sutra dolazim da popijemo po nekoliko lavica. :]]

MB nikad nisam pio ali ko sto kaze stara latinska:
Nije bitno koje je je pivo, bitno je da ima cela gajba. :]

MB pivo, kad je tek izašlo, bilo je odlično, ali...
Dobro išla prodaja, uzimali deo tržišta, to se nije moglo tolerisati. Platili tehnologu, grdne pare da sjebe tehnološki proces proizvodnje, sjebo im sve, dobio batine zbog toga, ali on je sebi u džep ubacio grdnu lovu, a MB pivaru osakatio za sva vremena. Kuvali su očajno pivo, a udvostručili kapacitet i jbg... Propade i tu nema povratka.

Ovu su proverene i tačne informacije. :)

Bravo, omiljeno! Gologovno bilo pivo...