Prijava
   

Mekano zamešen

Karakterna osobina ljudi koji su jednostavno nespremni za samostalan život, te im je jednostavnije da, pogodjeni nepravdom sveta i vremena u kom žive, obitavaju u ćaletovoj kući na majčinoj sisi i u tridesetim godinama.
Nemaju želudac da progutaju nepravdu, a nisu sposobni da je isprave. Jadikovke im podsećaju na gorko sećanje komunista po potrebi koji se žale jer više ne može dva meseca da se živi od jedne plate.

- Mama neću da jedem kupus sa sarme, gadimi se..Mama donesi mi čašu vode..Srušili me na ispitu a mogli da me puste..Vojska šest meseci, znaš li ti ćale koliko je šest meseci bre? Ja da radim u pekari!? Ali završio sam menadžment na megatrendu! To je ispod svake časti! E daj za patike..E daj za pljuge i kafu. E neću napolje vidiš kako je hladno, pada sneg. E ćale aj sredi nešto preko veze. E..
- E sine, mekano si ti zamešen.

Komentari

Tužna istina...još je gore saznanje da je takvih sad većina... +

ahaha klasična melk patetika, ali dobro je. plus zbog sarme :)

Stvarno pocinjem da se zamisljam kako izgledam ljudima ovde, ne vredi ne uspevam neke pickaste kuknjave da iskuliram pa to ti je. Nista ne valja..Mars br e u picku materinu :]

čim vidim dugaćku definiciju koja je u fazonu piški mi se, kaki mi se, spava mi se, gladan sam, sizaucija u zemlji, globalno zagrevanje, niko me ne voli, odmah znam da si verovatno možda ti. nije ti to loše...

Mekano si ti zamešen, sine, trebalo je da ga istresem u zavesu pa da mesim ponovo.
+

Od jutros sve neke surovo realne...+++

Једина добра ствар коју сам прочитао од јутрос.

Fala! To ja od rane zore da vas podsetim gde i s kim zivite :D

Povratak otpisanih :) +

"Da padneš sa stolice raspao bi se!" - tako je mekano zamešen +