Prijava
   

Metod brus-gaće

Popularna tehnika prepisivanja na kontrolnim zadacima i ispitima, primenjivana od strane ženskog pola. Izvodi se tako što se obuče nešto prilično dekoltirano a u brus se ubace sve potrebne cedulje sa rešenjima.

Kada dežurni ne gleda cedulje se brzim pokretom ruke prebacuju iz brusa u krilo, naravno sa prekrštenim nogama kako ništa ne bi bilo sumnjivo ako neko gleda sa katedre. Na brzaka se pronalazi papirić koji je potreban i koji se gura ispod testa a ostali, koji su višak, se prebacuju u gaće, za šta je potrebno obezbediti padobranke sa dosta prostora. Po završetku prepisivanja iskorišćeni papirić se vraća u brus ili u gaće, u zavisnosti od mogućnosti.

Metod je vrlo efikasan jer će retko koji predavač sebi dozvoliti da kaže : "Gledao sam vam u sise, šta vam je to belo u brusu?".

- Jesi se spremala za kolokvijum?
- Nisam ali imam puškice. Ispod leve sise su mi zadaci iz sveske, ispod desne sve ono iz knjige a u gaćama mi je teorija. Kad pronađem šta mi treba naguraću ostatak u čizme. Šta ti imaš?
- Ništa. Jebiga, ja u brusu držim sise.

Komentari

+ za ovu sisatu. :)

:+D

- Ništa. Jebiga, ja u brusu držim sise

Pošteno.

- Ništa. Jebiga, ja u brusu držim sise.

Makar značajan deo.

Neravnopravnost polova i zloupotreba prirodnih resursa!
+

Nikada mi ne bi palo na pamet da imate takvu akciju +

Zato žene u proseku i pre završe fakultete od mukaraca, a?:-)
Tajna je znač,i dekolte, što beše jednom definisala jedna jako pametna devojka ovde na sajtu, na koju neodoljivo podsećaš stilom...

Bravo za definiciju! :-)