Prijava
   

Mi u Srbiji viljuškom - boc, a Švaba rukama, u usta ga jebem

Večito laganje samog sebe i tešenje prosečnog srpskog stanovnika. Dok nas Švaba, Amer i Englez celog života penetriraju metodom analno, mi očajnički pričamo sebi bajke o velikom Srpstvu i tako bežimo od surove istine. Srbi su najstariji narod! Nebeski narod! Bog čuva srbe! Na tacni servirane parole koje narodna masa ne razmišljajući upija. Ako ova teorija ikako može biti tačna, svejedno je neupotrebljiva jer u vremenu u kome živimo stvari su malo drukčije u praksi.
Nemac i posle ruskog razaranja Berlina obnavlja sve
svojim vrednim RUKAMA (da, da, rukama, u usta ga jebem) dok mi kukamo klečeći raširenih šaka pruženih ka nebu, čekajući da nam neko baci komad bajatog hleba da ga gospodski pojedemo VILJUŠKOM! E pa, ne mož' to tako, mora se ići dalje, bilo pa prošlo, otvori oči, sagledaj realnost i učini je boljom Srbine!

Jednostavno, jadno i bedno pozivanje na izmišljenu istoriju koje nikome nije donelo dobro. Upotrebljavaju ga nesposobne plačipičke, da se tako nepristojno izrazim.

(prenos utakmice Švabija-Srbija)
Komentator: Ide Pantela, prazan gol, da li će taj dechko omašiti? I gooool, jedan nula, Marko Pantelić je postigao pogodak za reprezentaciju Srbije! Publika neverue, Žonpi koma!
Srbin patriota: Hahahaha, jebi Švabe bre! Evo vam ga na! Vi ćete nas da jebete! De ćeš nesrećo jedna na nebeski narod?! Pa dok smo mi u Srbiji viljuškom - boc, vi rukama, u usta vas jebem!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
- Šta bilo to, čujem smuvao ti šuntavi Rajko ribu?
- Ma ja ionako hteo da šutnem tu kurvetinu. Čuj Rajko! Dok sam ja uveliko harao ovim gradom, on je srao u gaće i jeo pačija govna!
- Da, da, mi u Srbiji viljuškom - boc, a Švaba rukama, u usta ga jebem... Samo se ti teši. Umesto što kukaš, gledaj da nađeš neki nov komad, ovako je i Rajko po kome uporno pljuješ veći jebač od tebe!

Komentari

Rajko što si šuntav?!?!
+

Dobra, ali sam siguran da možeš još bolje!

јако добра. обједињена добра критика, и мотиви из нашег јебачког филма... браво.

ипак минус, ал добра је

Dobra defka, al' razmišljao sam da l' da dam plus kad videh da Momir reče da je Šoker pisao. Plus je morao pasti! Pozz za društvo sa haxa :*

Латиницом да пишем, по Србији да пљујем, утицајан Вукајлијаш да будем

Аутошовинизам на делу. У томе смо ипак најбољи - пљување по себи, па тек онда у величању себе.

Pisano za turnir, ćirlicu inače ne koristim na netu, razlog je bio što protivnik (Kramponom) piše ćirilicom, pa sam hteo da ipak ostane kakva, takva anonimnost autora.

Аутошовинизам на делу. У томе смо ипак најбољи - пљување по себи, па тек онда у величању себе.

Ne, nisi skapirao.

Плус од раније чини ми се, сад и омиљено.

Dobra defka, al' razmišljao sam da l' da dam plus kad videh da Momir reče da je Šoker pisao. Plus je morao pasti! Pozz za društvo sa haxa :

Zele legendo! :*

razumem sta si hteo reci i to je ok, ali ta istorija nije izmisljena. u engleskoj i nemackoj se zaista jelo rukama sve do nekog 16. veka kada uvode escajg.

+ svakako, ali drugi primjer mi i nije nešto. . .

+ svakako, ali drugi primjer mi i nije nešto. . .

Ma nije ni prvi sad kad pogledam, al' ajd'...

vidim da sam ocenio, davno, a nisam ostavio komentar...

znaci da sam dao minus....

Srbi su nebeski narod, znas!!?

i sto ti ne umes ni dan danas da koristis viljusku, iako su tvoji preci pre ihajhaj koliko godina koristili viljusku, nisam kriv ja...nit je kriv moj komsija, vjno lice inace i srbenda do kostiju, a ima 11o kila...

dakle nisam kriv ja...nego sam ti...tj. taj sto ne ume da koristi viljusku..

i ruke...i mozak..u usta ga jebem...

Биошокеру пичко плаћеничка. Србија до Токија, Багремар до Земуна!!!111
Иначе звездица, имаш сплу од поодавно. Љуби брат :*

Si` ti neki placenik!?
Izdajnik!?

Срамота што је ово у одабраним!
А што се тиче тебе Bioshocker, ако ти је драже страно, иди и ОСТАНИ тамо!

ако ти је драже страно, иди и ОСТАНИ тамо!

Заборавио си оно ''МРШ!''.

Matori, objasnio si, svaka cast za definiciju.

Kakvi komentari, nevera.

Дивна дефкица, приказује нешто што људима пола живота покушавам да објасним.

------------------ ko kurac.

Јаој, судија! Ти ћеш нама пенал у надокнади времена! Па док је Милош Обилић јео виљушком, Астерикс и Обеликс су јели рукама, а ти досуђујеш пенал за Бордо, крв ти јебем безобразну!

ej brt,mozda ce me neko pljuvati,ali kad citam ovaj dobar tekst,vidim kakvi smo mi srbi jbt!! au brate..umesto da gledamo buducnost,mi se osvrcemo na to koje kako jeo pre 500 godina..a svi smo svedoci (bar jedan deo) ekonomskog i kulturnog rasta tih drzava kroz jedan veci period..i vecina nas bi isla tamo,sto zbog socijalnog,plata,nacina zivota i ostalog..realno ljudi! iskenja se ja,ali jbga..bilo mi na dusi citajuci defku..hvala brt,dobra defka!

Aferim. Istina kao suza. +

Sjajno. Sasvim istinito. Samo je nekima bolna istina, pa izmišljaju autošovinizme