Prijava
   

Miloš Pavlović

Za one manje obrazovane, jedini Srbin u karavanu koji nastupa u Formuli i to ligu ispod F1. Bolji je od lika koji navija za Fulam ali jednostavno nema sreće da se preseli u elitu. Najsličniji po karakteristikama je tipu: neces jebati.

F2

Spiker: "I pored odlične pozicije koju je naš jedini srpski predstavnik u Formuli, Miloš Pavlović osvojio u najbrži cirkus se plasirao Japanac Satoši Kobajaši, čime je onemogućeno da gledaoci u Srbiji uživaju u ludoj vožnji našeg zemljaka u najvišem rangu."
------------------------------------------------------------------------------------------------------RL (Srbija puca penale protiv Kostarike, za prolaz u 1/8 finala na SP 2014, izvodi Pantela)

Gledalac ispred video bima: Vidi ga Pavlović, momci poklonimo se Vončopu i ekipi, ovo je kurčeva rabota.
Aleksandar Stojanović: Ako niste znali, Pantelić ima svoj fan klub na Fejsbuku gde ga prate 50.000 ljudi... (za to vreme lopta pogađa u glavu golmana i odbija se od prečke napolje)
Gledaoci ispred video bima se guraju ko će prvi da pljune u sokoćalo, majmun spolja baca petarde u masu, dok čovek s početka priče mahne rukom i kaže
-Pa znao sam ja, Pavlovići smo mi svi i Rusi su nas zaboravili, a kamoli Bog... (kreće priča o Baba Vanginom proročanstvu srpskih 90-ih zato što su Srbi psovali Boga)

Komentari

:+D, iako nisam fan auto-moto sporta, zapamtio sam ga još dok je vozio karting. Mnogo netalentovaniji vozači od našeg Miloša ostavili su dubok trag u Formuli 1. Tu glavnu ulogu igra lova, ali nažalost naša država nije imala sluha, da ga finansijski podrži.
Ko zna možda smo "izgubili" automobilskog Đovaka.

Може он да буде много добар, џабе ако нема јаке спонзоре да га гурају. Као што Дог рече, ту кинта игра највећу улогу. +

Para buši đe burgija neće :)+