Prijava
   

Mladi neće da rade

Laž.
Kao da mladi ljudi žele da piju pivo i da se bodu u venu i uništavaju na neki drugi način. Kao da oni to čine iz zadovoljstva. To rade jer nemaju neki izbor. Vaše ponude im nisu primamljive. Ostavili ste nam izbor između lošeg i još goreg.
Mladi hoće da rade, nego hoće da znaju da od toga imaju nešto i da mogu da žive kao ljudi.

- Evo. Ja pokrenuo biznis. Postavio oglas. Ali niko neće da čisti štale 12 sati dnevno za 150 evra. Lakše im je da sede u kladionici nego da rade. Posle im je kriv Vučić...
- Pa jeste. To bi im rešilo stambeno i socijalno pitanje do penzije od 25 evra.

Komentari

Samo tražite neka opravdanja i izgovore za nerad, malo vam sve, a nemate prebijene pare u džepu, pa bolje išta nego ništa. Ne, vama je lakše da kukate ili još gore, kradete. Bando lenčuga

Паметно збориш.

Ricky ti si Tito, plus ko kuća. A onda pazi apsurda, žale se što mladi odlaze u Njemačku ko biva neće da pomognu svojoj zemlji jer kao eto njima je bolje da giljaju za evropske bogataše za platu od dvije i više hiljada eura, a koji su arhineprijatelji srba, a ovamo se opet žali na nerad mladih koji neće da rade za minimalac, znači niđe veze.

Лењ сам умрећу од глади.

Нисам млад, ал сам лењ и то ме чини младоликим. Човек је млад док је лењ.
Коментарисао бих дефиницију, али ме мрзи да пишем.

Могао би да дефинишеш ово, човек је млад док је лењ.

Mladi mogu da se jebu do mile volje da naparve decu koja će posle raditi za njih sve što oni nisu hteli da rade lacković.

pa nije 150 evra tako ni malo, ako prištediš možeš za jedno 45 godina da kupiš sebi neki polovan auto.