Prijava
   

mobilni

Sredstvo koje je podiglo veštinu smaranja drugih na umetnost.
Uz pomoć savremene tehnike, svaka šuša može da te nađe u svako vreme i na svakom mestu i da ti dosađuje (a ti telefon držiš uključen iz sasvim levog razloga). Tu je, naravno, i Njegovo Visočanstvo SMS! Postoje i brojne tarife. Sada, oni koji žele da smaraju biraju da li će to raditi pozivima ili SMSom (lično više mrzim smarače SMSom), tako da je sad i smaračima lošijeg materijalnog stanja omogućeno da podjednako efikasno smaraju. Između reklama za mrežu i JukeBox, ponekad mi se jave i totalno nebitniljudi. Koji će da se uvrede ako ih ne udostojiš odgovora i da me ne bi smarali još više porukama tipa pa zašto se ne javljaš ja moram svaki put da se smaram da kucam neku glupost tipa Ćao, eto ništa, a ti? jer bih inače ubrzo bila zatrpana porukama u fazonu zašto si ljuta šta sam pogrešno rekla/rekao i morala bih onda da se izvinjavam ljudima koji me u osnovi smaraju a to nikako ne želim...

Da je smaranje RPG igrica, svakom smaraču bi začarani mobilni duplirao Agility, hit points i broj poena po levelu (a što skuplji item, raste mu i Charisma - samo za sponzoruše, doduše).

Komentari

Znas sta ti treba da uradis, treba da odes na kampovanje bez punjaca i da pod tim izgovorom svaki dan palis mobilni samo na 10 min...

e sad se postavlja pitanje.., dali bi ti mogla da zivis bez interneta? :)

Pa mogla sam i mesecima bez neta. A što se tiče mobilnog, sada ga često bacim u ćoše, prosto ga ostavim isključenim dan-dva.

Ali recimo da to ređe radim sada jer mi se ćale zabrine ako mu se ne javljam, pošto me zove 2-3 puta nedeljno da vidi kako sam (ne živimo u istim gradovima).