Prijava
   

Moderna srpska rep pesma

Muzička tvorevina sa standardizovanim konceptom. Svako odstupanje od koncepta je "antigeto" i "antigengsta", samim tim i neprihvatljivo.

Muzički produkt odpočinje pojavom čovekolikog bića. To biće je posebno, jer ima sposobnost da usere i najkvalitetniju matricu. Biće poseduje kola, trešu i utoku.

Nakon prvog "bit-bit" ili "klep-klep" zvuka, biće se trudi da što više puta pomene reč "buksna". On je sa ulice. Bio je socijala, ali više nije. Sad je Don, nije više pešadinac. Vozi svoju "mečku" ulicama koje ponovo prati duh devedesetih.

Na njega se lože bičarke. Šta više, kada prolazi ulicom svaka riba vlaži i telo mu traži. On baca rime i ponosi se time, zbog toga njegov tuki sve žele da prime. U životu nije duvao ni gumeni balon, a kamoli travu. Ponovi još par desetina puta da puši buksne, jer se uzentao da smo ga provalili.

Ide do kluba, zovu ga ortaci, svakome od njih on kosku baci. Atmosfera kao i uvek u zenitu, bičarke su tu da drve im kitu. Onda još malo bleji i utokom mlati, da je mnogo zajeban publika da shvati. Napušta klub, ide sledeća scena, najgori kliše, bazen bičarke i pena...
Usput naravno, puši buksnu.

Krvav je bio njegov početak, kroz mozak i tuki, prošo mu je metak. Polako ali sigurno na lestvici se peo, pušio je buksne, šmrkao je belo. Spot se polako nastavlja, pomera se kamera, sad je u kadru pička na haubi od Hamera. Fora, ta pička njega voli i kola su njegova, a sve je pozajmio od lokalnog dilera.

Mrzi pandure, sa njima ima problema, ipak, mnogo je opasan sa njim zajebavanja nema. Na ološ i pandure, on puca po kraju, gotivi klince i stariju raju. Na gengsta američki film, spot liči od početka, u stvarnom životu on ipak je tetka. Kasno veče, malog stana otvara vrata, viče: "Mamiceee, jel gotova salata?".

E, da, zaboravih da napomenem. Ribe se inače, lože na likove koji idu ulicom i puše buksnu. Jebe bičarke i puši buksne. Puši buksne. Iz geta je i puši buksne.

Komentari

procito sam prvu recenicu iz primera i odma dao +, onda sam procito celu i nisam se pokajao :D +

Пријатељу, сад само маркетинг! ++++++++++

prepoznajem rukopis +

Super. Samo nemoj da upropastis marketingom.

Daj, bre Burzume,prestani da pises ovako dobre definicije!

Ово је рандомизовано просеравање које није ни у пола добро као оних 2-3 које сам рекламирао(које су такође биле скуп "с неба па на курац" набацаних бизарија) тако да нема маркетинга за ово, и иначе је већ сажвакана тема.

Суперишка!
+

Palac gore.
Definitivno postaješ jedan od mojih top10 autora.

Samo za tebe >>>> now playing >>>> Chimaira - Pure Hatred :-)

\m/