Prijava
   

Momačko veče

Momačko veče, tačnije noć, koje Ameri provedu u nekom baru sa sisatim striptizetama, a Rusi pojebu što je više moguće kurvi sa ulice i napiju se vodke za ceo život. Što se tiče Srba, ono je tek skoro počelo da se slavi. Oduvek su primarna mesta zauzimale veridbe i svadbe. Čula Srbadija kako Ameri uživaju i kako Rusi jebu i piju, pa odlučila da se i ona malo zabavi, napravi neko sranje i zapečate svoj mladalački život. Mnogo štošta smo preuzeli sa Zapada i Istoka tokom istorije. I onda kada se očekivalo da će to biti samo loša kopija divljeg Zapada i tradicionalnog Istoka, Srbi su nadjebali sve i pročuli se po celom svetu, nažalost na lošem glasu. Ali kome cvrkuću jaja za to, bitno da smo se čuli.

Dante kaže da je trideseta godina period kada se završava prva polovina života i kada se čovek mora presabrati i odlučiti šta će dalje i kako će. Naš čovek svojim ponašanjem pre opisuje kako se treba presabrati u suprotnom smislu, odnosno napraviti neko sranje, završiti u ćuzi, sjebati kafanu/klub i suprotstavi se tvrdnji da je ženu nemoguće iznervirati pre prvog dana braka.

Desetak, očigledno dobrih prijatelja ulazi u lokalnu kafančinu sa svima jasnom namerom.

Vlada: Konobar! 'Alo bre mali! Ima da dođeš a da te ne zovem! S' čuo!?
Konobar: Izvolite.
Vlada: Daj jednu turu piva za sve nas koji slavimo Šomijevu ženidbu. A Šomiju donesi dva piva, da se razbudi, nešto je miran i ćutljiv danas.
Šomi: Nemoj, Vlado, ne znaš ti ovu moju, ženim se bre!
Vlada: Ženiš se, dabome. Zato danas piješ od sreće a sutra od tuge. 'Ajde bre požuri sa pivom!

Pivo za svakoga pretvorilo se u gajbu za svakoga, za mladoženju dve.Krajnje veseli napuštaju kafanu i sedaju u kamiončinu koja nikako ne liči na dva golfa u kojima su došli. Kako su prekršili najmanje dvadesetak saobraćajnih propisa, zaustavljeni su, i usled nesposobnosti da izgovore svoje ime i izvade vozačku, kao i da dokažu poreklo kamiona, bivaju odvučeni u prvu stanicu, gde provode ostatak noći smarajući čuvare koji im produžuju pritvor za jedan dan. Žena je usled loših okolnosti otkazala venčanje.

Vlada: Jeb'o ih Zapad da ih jeb'o, da smo k'o Rusi karali pičke ne bi nas ni videla murija.
Šomi: Šta sereš bre, nismo ni videli striptizete!
Zajedno: Jao, striptizete!

Komentari

+
Deluje kao da si bio inspirisan filmom.

нисам, баш се скоро један породични пријатељ нашикао и провео ноћ у ћузи

Đa mi se, fino razrađeno +++