Prijava
 1.    

  Momačko veče

  Veče koje nije zanimljivo ako na njemu nema devojaka.

 2.    

  Momačko veče

  Momačko veče, tačnije noć, koje Ameri provedu u nekom baru sa sisatim striptizetama, a Rusi pojebu što je više moguće kurvi sa ulice i napiju se vodke za ceo život. Što se tiče Srba, ono je tek skoro počelo da se slavi. Oduvek su primarna mesta zauzimale veridbe i svadbe. Čula Srbadija kako Ameri uživaju i kako Rusi jebu i piju, pa odlučila da se i ona malo zabavi, napravi neko sranje i zapečate svoj mladalački život. Mnogo štošta smo preuzeli sa Zapada i Istoka tokom istorije. I onda kada se očekivalo da će to biti samo loša kopija divljeg Zapada i tradicionalnog Istoka, Srbi su nadjebali sve i pročuli se po celom svetu, nažalost na lošem glasu. Ali kome cvrkuću jaja za to, bitno da smo se čuli.

  Dante kaže da je trideseta godina period kada se završava prva polovina života i kada se čovek mora presabrati i odlučiti šta će dalje i kako će. Naš čovek svojim ponašanjem pre opisuje kako se treba presabrati u suprotnom smislu, odnosno napraviti neko sranje, završiti u ćuzi, sjebati kafanu/klub i suprotstavi se tvrdnji da je ženu nemoguće iznervirati pre prvog dana braka.

  Desetak, očigledno dobrih prijatelja ulazi u lokalnu kafančinu sa svima jasnom namerom.

  Vlada: Konobar! 'Alo bre mali! Ima da dođeš a da te ne zovem! S' čuo!?
  Konobar: Izvolite.
  Vlada: Daj jednu turu piva za sve nas koji slavimo Šomijevu ženidbu. A Šomiju donesi dva piva, da se razbudi, nešto je miran i ćutljiv danas.
  Šomi: Nemoj, Vlado, ne znaš ti ovu moju, ženim se bre!
  Vlada: Ženiš se, dabome. Zato danas piješ od sreće a sutra od tuge. 'Ajde bre požuri sa pivom!

  Pivo za svakoga pretvorilo se u gajbu za svakoga, za mladoženju dve.Krajnje veseli napuštaju kafanu i sedaju u kamiončinu koja nikako ne liči na dva golfa u kojima su došli. Kako su prekršili najmanje dvadesetak saobraćajnih propisa, zaustavljeni su, i usled nesposobnosti da izgovore svoje ime i izvade vozačku, kao i da dokažu poreklo kamiona, bivaju odvučeni u prvu stanicu, gde provode ostatak noći smarajući čuvare koji im produžuju pritvor za jedan dan. Žena je usled loših okolnosti otkazala venčanje.

  Vlada: Jeb'o ih Zapad da ih jeb'o, da smo k'o Rusi karali pičke ne bi nas ni videla murija.
  Šomi: Šta sereš bre, nismo ni videli striptizete!
  Zajedno: Jao, striptizete!

 3.    

  Momacko vece

  Vece kada se okuplja musko drustvo (ako ne racunas striptizete :)) da pomogne ortaku da se lakse oprosti sa svim onim sto ce propustiti narednih x godina.A i da se sami podsete sta su mogli da imaju,a nisu

 4.    

  Momačko veče

  Prva noć udovca nakon ženine sahrane.

 5.    

  Momacko vece

  Po novijem: desetina djecaka balavi sedmorazrednu striptizetu jer ce jedan od njih od sutra smisljati nacin kako da izdrzava novopecenu mamu, svoju 18-godisnju suprugu.

 6.    

  Momačko veče

  Labudova pesma svakog muškarca.
  Trenutak, kad shvatiš da što si živeo - živeo si. Nemaš više slobodu koju si imao kao mladić, ne smeš da se okreneš za drugom ili odmeriš guzu, a da ne popiješ prekorni pogled žene. Ne možeš da odeš sa društvom, kao u stara dobra vremena, da se olešiš kao stoka i da se vratiš sa prvim zracima sunca. Nema više posećivanja mesta gde se okupljaju najzgodnije maloletnice i muvanja istih...
  Život se menja iz korena. Naravno, onako kako to nijedan muškarac želi. Ona želi skup nakit, markiranu odeću i brza kola. Smeta joj što hrčeš, što noću zapišaš dasku klozetske šolje, što se nisi obrija. Ona hoće da gleda turske serije, u trenutku kad se Tijanić konačno smilovao da pusti Ligu šampiona.
  Al' mora se. Naterali te matorci da se skrasiš pod pretnjom da neće više da te trpe. A s druge strane, postoji i onaj nagon za produženje loze i ostavljanja svojih gena u potomačkoj generaciji.
  Zato, momačko veče, poslednji trenuci života u kom si slobodan kao ptica na grani, treba iskoristiti maksimalo, do kraja, bez ikakvog suzdržavanja i griže savesti. Sve ludosti se opraštaju i treba da uradiš sve što si želeo, a nisi imao priliku...

  - Šta je sa mladoženjom? Kasni već 15 minuta. Nije se valjda predomislio?
  - Nemoj, kumice, da brineš, sad će on. Znam ja svog kuma. Sigurno nije uspeo još da se sredi od sinoć.
  - Imali ste dobro momačko veče, a?
  - Pa bilo je solidno, ništa posebno. Znaš već, malo piva i neke igračice... Moj kum je dobar čovek, nikad ne bi uradio nešto da te povredi...
  - E, kume, lakše mi je kad to čujem iz tvojih usta...

 7.    

  Momačko veče

  Izgovor za gej žurku (strpitizete se ne računaju pošto ne smeju biti dirane).

 8.    

  Momačko veče

  Sa'rana svega lijepog što ti se desilo.