Prijava
   

Momak koji je bio siromašan, pa se na kraju žešće obogatio

Legendarni lik koji postoji od početka ljudske civilizacije. Deo naših života već hiljadama godina. Isprva se pojavio u usmenom obliku (priče), da bi se potom preselio u pisanu varijantu (pisane bajke), na kraju je proces svoje evolucije dovršio u animiranoj, filmskoj, TV i internet varijanti.

On ima jednu funkciju - da nas ubedi da se sve na svetu može, samo ako se dovoljno želi i, naravno ako si gud gaj.

Najčešće se radi u najmlađem sinu koga su matori ćale i stariji burazeri zajebavali dok je on sanjario o boljem životu. Pobeg'o je od rodne gajbe, matorca, siledžijske braće i mrske nemaštine i otisnuo se u beli svet. Tamo ga je takođe sačekalo žešće sranje, svi su mu podmetali nogu, maltretirali ga, zajebavali da je gej ali on je, baš uprkos svemu, zahvaljujući urođenoj dobroti, upornosti i bistrini ipak na kraju uspeo. Obogatio se (sam način je teška smaračina i zauzima oko 75% storije).
...naravno, usput je odvojio najlepšu ribu u priči - princezu/ćerku naftnog magnata/manekenku sa porodičnim imetkom kojoj je ceo život pun kurac istih likova kao njemu samom i koja je sve vreme odbijala najbolje partije čekajući baš NJEGA. Srećni ko mali psi, venčali su se i upražnjavali sve vidove seksualnih aktivnosti, za sve one duge dane zagorevanja.

Komentari

Pa to narod obožava da vidi. Zato su Rambo i Roki toliko popularni. Svi ga zajebavaju, i on na kraju popizdi i sve ih razbuca kao svinja mrsan džak. :)

... народ обожава то да види да би себе убедио да није крив систем што су они, ето сиромашни и незапажени. "Сам сам крив, да сам довољно 'тео могао сам"

Jasta. Bravo, Tome!

Одлично! Појам би чак могао да гласи и "Американац" :)))

Da li si to upravo opisao ,,Kuma"??? xD :) Ovako su Michaela omalovazavali da nece biti nista od njega al' on na kraju preuzeo sve...xD :)

Opa, Ripli! Dve odabrane na istoj strani u manje od 24h! Svaka čast.
+

Zato imam đakuzi!!

Луис Армстронг, отприлике :)

Mislim da sam jednom gledao taj film +

Izuzetno dobar naslov.

LOL, poslednja rečenica je objasnila