Prijava
 1.    

  Monstrum

  To je ono govno kome treba pola sata da izađe iz bulje i još pola da se spere iz WC šolje.

  - Coa dođi da vidiš ovo!!! :stoji nad WC šoljom:
  - Šta? :osmeh na licu:
  - Vidi... :ponosno pokazuje na WC šolju:
  - Mrš u pičku materinu!!! :pušta vodu: Aaaaa ovo čudo neće da ode!! Kakvog si to monstruma pustio u svet?

 2.    

  monstrum

  Gastronomsko remek-delo. Isečeš prase na pola i jagnje na pola, nabiješ različite polovine na ražanj, zašiješ i termički obradiš. Ako si uspešan rezultat je Monstrum.

  Bili nam neki stranci, mi ih vodili na ćevape.
  Što ih niste odveli na Mostruma?

 3.    

  Monstrum

  Epitet koji je prvobitno zaintrigirao, potom zaludeo i na kraju seksualno uzbudio armiju umobolnika koji ovih dana daju sebi za pravo da se nazivaju novinarima i urednicima.

  Reč koja prodaje više od seksa, reč koja je Cicu Ubicu bacila u najmračniju senku crne hronike, hraneći nepregledni čopor poludelih hijena koje, po sličnom principu kao novinari, daju sebi za pravo da se nazovu ljudskim bićima. Reč na koju je za naslovne strane bačeno više mastila i olova u štamparijama nego na "UMRO JE DRUG TITO" onomad. Kao što reče Geralt od Rivije:

  "Ljudi vole da izmišljaju monstrume i čudovišne pojave. Tako niko ne vidi monstrume u njima samima. Kada se napiju kao zemlja i varaju, kradu, tuku svoje žene, izgladnjuju starce, kada sekirom ubiju zarobljenu lisicu ili izrešetaju strelama poslednjeg živog divljeg jednoroga, veruju da je taj Usud koji im noću napada kolibe čudovišniji od njih. Od toga se osećaju bolje, od toga lakše žive."

  ...Uz malu razliku što ovde ne moraju da ih izmišljaju, samo da dođu do svoje omiljene "hranilice" i čitaju o nečijoj jezivoj sudbini zbog koje će se osećati kao bolji ljudi. Licemerna govna.

  Ponedeljak: "HOROR: MONSTRUM RASKOMADAO BABU VILAMA NAMRTVO I POJO JOJ CREVA!"

  Utorak: "SLINA NA TRAGU MONSTRUMA KANIBALA: "NAĆEMO I MONSTRUMA I VILE I BABINA CREVA NE ZVAO SE JA NEBOJŠA!""

  Sreda: "MONSTRUM IZBEGAO PRAVDU: DEDA SE OBESIO O GAJTAN U ŠTALI" (podnaslov) "U oproštajnom pismu monstrum napisao samo "Nemamo vile pička vam materina." "

  Četvrtak: "U UMU MONSTRUMA: PROCENA KRIMINALNE PSIHOLOŠKINJE - OVO JE KAD-TAD MORALO DA SE DESI!!!"

  Petak: "MONSTRUM NA ČETIRI NOGE: PRONAĐEN VEPAR, CREVIMA HRANIO MLADE!!!" (podnaslov) "Slina: Lično sam izrešetao to čudovišno stvorenje!"

 4.    

  monstrum

  to sam ja kad sam bila mala.

  mama:"Kakav si MONSTRUM!!! ne das mi da spavam!"