Prijava
   

Mosinka

Mosinka je kolokvijalni naziv za legendarnu repetirku, ponegde u ovim krajevima zaostalu još od poslednje ekskurzije Crvene armije. Nije neupotrebljiva, dašta, ali matoro, jebiga, skoro antikvitet.

Isto važi i za olinjalu i ocvalu ribu, pride nedovoljno zgodnu ili jebozovnu da se nazove milfačom. Jer, na milfače klinci iz zgrade drkaju, na mosinku i ne baš.

Tehnički, donekle upravo taj deficit jebozovnosti koji je u obrnuto porporcionalnom odnosu sa stepenom jasammegariba nadrkanosti posledično dovodi do zaobilaženja dotične od strane muškog pola. Dobro, ipak ju je tu i tamo neki mučenik startovao, budimo realni, ali to je prošlo bez uspeha jer ego prosečne mosinke ne bi mogao podneti činjenicu da je njena liga tip sa trocifrenim brojem kilograma i jedva dvocifrenim koeficijentom inteligencije.

Veći doprinos odbojnosti mosinke imaju frustracije, nadrkanost i sujeta ovakve ofucane ribe, a to može zagorčati život bližoj i široj okolini više nego po metak kalibra 7,62 u oba kolena.

- Tebra, vide li ti ovo dupe, ijuuuu!
- E...
- Imaš li ti oči ? Ekstra dupe...
- Da si je video spreda znao bi zašto je zovu Anđela Mosinka, bila je dovoljno stara da se svesno isplače kad je Tito umro. Idi ako si lud, otrovnica je to.

Komentari

Imamo je još, otkida rame.

Све на свом месту, уз малу напомену (будимо објективни): клинци из зграде нису баш толико пробирљиви.