Prijava
   

Mršte

Izmišljenica koja označava teranje u pičku materinu sa dozom mržnje, iznerviranosti, gordosti, nadmenosti i pritajene nasilnosti.
Za sad, zabeležena je samo na globalnoj mreži, ali živi sa tendencijom da postane ustaljeni izraz za ispoljavanje negativne energije prema drugim ljudima.

Mršte sa ove sahrane!

Komentari

Браво Млађо! Видех те у Меку пре неки дан, нисам 'тео да те смарам, него сам само мрштео напоље, није било места :)

E jeste neka navala, po ceo dan puno, a kao nema narod para... Mali prostor na Zelenjaku, nema gde da se siri ne da inspekcija...
Cepaj dok mozes, kad vec volis da jedes tamo, jer uskoro slede neka fina poskupljenja svega.. Moze i za poneti, da te podsetim :)

Imado osecaj, da neko nas posmatra http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY

Ма, волим јер могу да седнем к'о човек, а за понети не узимам, мрзим да једем у ходу. А што ти кажеш, нема више места уопште, а ту ми увек успут.

И фала за Роквела, нисам одавно чуо...

Bicu nelojalan firmi i evo otkrivam ti da preko puta ima otvoren novi restoran domace kuhinje ( kao menza, uzmes tacnu i biras sta ces), nije skupo a svakako ti je usput, a ima i da se sedne lepo.. Plus sto nije " americko kapitalisticko sranje" nego domace kapitalisticko olicenje gastronomske umetnosti :)

Uzivaj uz evocirane uspomene...

Има то и у Његошевој, али брате... Чизбургер је чизбургер, нисам луд да једем нешто друго кад имам избор :)

Ono, jeste drugacije od bilo cega kod nas... Ali, malo je skupo.. Mada ova akcija je do jaja, 2 za 160, zbog nje i jeste onolika guzva, najvise ide.. U svakom slucaju, nama, radnicima, nikve vajde od tog. Jebi ga..

Mislila sam da je ovo množina od 'mrš'.

Па не може узвик да има множину, Ивана :)

Gotivno je,ide u omiljene!

Gledam 10 komentara,mislio za defku,kad ono pricaju o hrani,a ja u 2 sata nocu blejim na vukajliji mrtav gladan,nema 'leba u kuci a mrzi me da idem do prodavnice :D

Aaaaaa primer!!! Ludilo! ++++

Давно озвежђена, на правом је месту!