Prijava
   

Mrtvi umetnik

Ono što moraš da poseduješ ako želiš da te bukvalno svi cene, nije važno kojom se umetnošću baviš, samo da budeš mrtav i svima ćeš biti idol, ma kolko te za života napljuju i ma kolko ti se najebali keve dok si živ. Pored ovog primera, mogu da te vole jedino kad se sa njima grcaš u blatu i kad ne možeš da zaradiš za leba, jer tako pokazuješ da ništa nisi bolji od nekoga. ČIm se pokažeš, onda kad nabaviš svoju publiku, krenuće psovanje iako te nikad u životu neće videti, ne zato što im više nisi simpatičan i zato što si sada veći od nekoga, što samim tim znači da je neko manji od tebe, pa jedino možeš da budeš voljen kao jadnik ili kao mrtav.

Tupac, Majkl Džekson, Van Gog, Elvis...

Komentari

Van Gog je živ, pjeva ono "giba iz vobe joj govogi..."

On je roker.

Па и Елвис је рокер по некима лололо

Он је репер, зајебо си се!!!!

kizo, tvoje komentare pratim više nego tuđe defke :))

Можда би боље било да ниси ставио пример... Како год...плус!

retardirana ti je defka. - po tvojoj logici,dj krmak ce da bude voljen kad bude mrtav,bez obzira sto je za zivota bio najveci debil= hoce ku...

retardirana ti je defka. - po tvojoj logici,dj krmak ce da bude voljen kad bude mrtav,bez obzira sto je za zivota bio najveci debil= hoce ku...

Alo điksane! Nemoj da diraš DJ Krmka! On je institucija pank-folka!

Ne znate vi ništa!! loloo

Hvala Holidej. :)

bruce

kizo, tvoje komentare pratim više nego tuđe defke :))

E moj Bruce, moje defke su socijalističke, što je moje to je tvoje, nemoj mi te kapitalističke fore, tuđe. :))

rekao veliki momo kapor jednom nešto kao: moja smrt neće biti obična, to će biti veliki gubitak za našu kulturu...+

Eto vidiš, ja nešto ne znam za njega, ali meni je nešto najjače kolka smo mi stoka ono u vezi Džeksona. Da se tolke ružne stvari izgovore za čoveka da je živ, da je to strašno, tuga jedna. Čovek pandrkne i onda je legenda, to što je mrzeo sam sebe pa promenio boju kože, kidisao dečicu, to su odjenom sve laži.

Ma kad umre Radosav Petrović, ima da bude uz rame Maradoni.

De njega nađe? Maradona je nešto drugo. On je u Argentini bukvalno legenda, za njega ništa od ove defke ne važi. Ne postoji čovek koji ga ne voli. A i kao tip je neki buntovnik težak, gledah ja neke zanimljive filmove o njemu. Imaju i crkvu napravljenu u njegovo ime, izmislili veru, svašta. Jordan nije ništa kao on, Ameri nemaju taj kult, jebiga. A i košarka nije sport broj jedan.

Al kad Radosav umre...