Prijava
   

Muška (ne)tolerantnost

Kad oprostiš dobroj ribi što je loša pevačica, ali dobrom pevaču što je loš muškarac, tkr.gej - nikada

Fredi Elton Stanković

Komentari

ne stavljaj Eltona i Fredija u isti koš sa 'onim čije ime ne pominjem'...

Nisi isti koš, ali sve ta njihova opredeljenja su delovala i deluju- retko kad se uhvatim da uživam u pesmama Queen kao dok je bio Fredi živ- sorry, definicija je i namenjena provokaciji

Minus samo zbog primera. Fredi je jedan od retkih homoseksualaca koga cak i najveci homofobi vole.Napisao je neke od najboljih pesama u istoriji, a Stankovic je mlad, nikakav pevac, nikakav umetnik, nema muda da se deklarise... Definicija nije provokacija nego mesanje baba i zaba.

ckavu, ti si se registrovala kao žensko, i verujem da to i jesi, ali je ovo gledanje iz muškog ugla, ja tu postavljam neku distancu, Queen, npr-samo mogu da slušam, ne gledam njihove spotove, to je taj doživljaj, ako možeš da shvatiš, Skoro sam pokušao da otpratim neki Eltonov spot gde se pojavljuju neki mladi baletani i neka dečica, nije mi bilo bitno ni da li je pesma dobra ili loša, zgadilo mi se. To ako se vi, fanovi Fredija nešto osećate pogođenim je bezveze- da mi je to posebno smetalo svakog bih poimence naveo, namerno sam povezao tri imena kao delove različitih muzičkih žanrova, bitniji je taj vizuelni utisak a ne vrednovanje kvaliteta muzike. Ima mnogo ozbiljnijih autora, a i većih kreatura od ove trojice, ali to je druga i duga priča- ne shvatajte ovaj sajt toliko pretenciozno.

Зашто су људи толико оштри према Станковићу као према ПЕВАЧУ?
Ако обратимо пажњу на гласовне могућности, он уопште није за потцењивање.

90% ових са Евровизије би појео за доручак без 'леба.

peva dobro, ali mu neki zlo misle-o tome se radi,fama o njemu je jača od njegovih pevačkih kvaliteta...

Decko ima sasvim prosecan bariton sa Grandovskim vibratom i po kojim svadbarskim trilerom.

@iskusni: nikakve spotove nisam pominjala, muzika se slusa a ne gleda, mada ima i dobrih.

Živimo u video-dobu, muzika se "gleda".Da nema slika bilo bi manje hitova, manje skandala i manje priča o tome ko je kakvog opredeljenja. To prodaje više "nosača zvuka" nego kvalitet. Ovi stranci koje kbj pomenuh su uvek imali kvalitetne spotove....;)

Decko ima sasvim prosecan bariton sa Grandovskim vibratom i po kojim svadbarskim trilerom.

Хм... Свадбарски трилер и гранговски вибрато не треба схватати као урођену аномалију гласа, већ као нешто што једноставно иде уз ту музику којом се он бави. А бави се тиме јер живи од тога, то није за осуду. А живи од баш ТЕ музике, јер је публика таква и ТО тражи, али то је друго питање. Ја сам убеђен да би се подједнако добро показао и у другим стиловима.

Имам ја другара који се бави соло певањем и добар је у класичној музици, а у слободно време зарађује експлоатишући свој народњачки трилер. :)

да цитирам :

"илузија немамо и због пара свирамо, нашли смо могућност да ријешимо будућност" ...

Kapiram Dzimi, ne kazem da je los pevac, nego da nije najbolji, nadprosecan. A trileri su svakako stecena stvar, s tim sto ako si od malih nogu u toj muzici, nemoguce ih je popraviti. Ko se bavi klasikom samo ih pridoda.

Ajmo svi u Grand. Pa na Evroviziju. :)

Ма, требало је Луис да иде на Евровизију. Он би их растурио све. :)
А лик је џезер.