Prijava
   

Muvanje sopstvene žene

Ovo neka greška, bre? Ne? Baš treba da stoji "sopstvene"?
ŠKK na kub! Čekaj bre malo! Zar je sat koji radi potrebno popravljati? A ono "seksualno situiran"? Ništa, a?
Ako verujete da ste ultimativni balkanosaurus koji pre podne potire laminat ženom umočenom u Lenjo Polito (sa sapunom), a naveče trsi po tri ose on-dimand, kliknite na taster minus. U suprotnom, brajko moj, zgutaj crvenu pilulu i trk za surom mangulicom. (Jebiga, matori, ne ide da recikliram foru sa Alisom i zecom, a krme je kapiram društveno-prihvatljiva živina.)
Idemo od početka, bolje da te isečem na vreme. Dakle - brak je građanski mikro-rat. A ti nisi general-Grant. Esi mi dobar sad? Proguni der ovo parče istine, zalij malo ljutom, ima još.
Istekla trajal verzija, potpisao si doživotnu, super je sve to, čitao si ti i knjige, istražio i psihologiju i anatomiju (lep predmet, onako pitak, empirijski), ali ti pre svega treba teorijska fizika, jer ti valja praviti perpetum mobile. Žena je to: Stari Čika, Žandar i Sudija u jednom. Ako ćeš mir u kući, nezagoreo ručak i okupanog mačora, valja ti biti korak ispred. Dakle, muvanje, rivizited. Slični ciljevi, malo izmenjene metode, prilagođene novom ekosistemu. Ali isplati se, to je važno!
Da vidimo…
Prvo i prvo: Nije sve u kinti. U stvari, ako se ispostavi da jeste, onda si ubo klasičnu sponzorušu, to troši ko prozuko Golf Dizel 2.0, snalazi se sam, jebiga, nisam ni ja Opra, to prevazilazi okvire ove defke.
Ali inače, kako rekoh, nije sve u kinti, no u strategiji. A strategija podrazumeva planiranje, a planiranje datume. Šta veliš - znaš za 8. mart i Novu godinu? Bravo, genije! Jesi siguran da nisi zamenjen u porodilištu? Zajebi to bre, to znaju svi, treba ti još nekoliko tih datuma, osetljive su na brojke, ko da ih je numerolog pravio. A pamte bre ko slonovi. E, pošto se ti ni prvog maja ne sećaš, uzmi lepo pa zapiši, instaliraj program na telefon, pribeleži u Gugl kalendar i spremi se. Godišnjica, rođos itd. Ne preteruj, možda 4-5 datuma, puna kapa. Eventualno ubaci i neki opskurni praznik ili sveca, nešto tipa "Obretenije prakljače Svete Petke", nebitno, samo da je kao ženski.
I onda samo u datom momentu hop! Izbaciš neku cvećku, parfem (može i od 30ml, kažem nebitno) ili crnu čokoladu od 200g makar (vidi neku koju i ti voliš da klopaš, pošto ne može ona to sama, hehe). I eto - tri bambija i bar jedan bloudžab u najavi! Jesi se malo smarao, ali isplati se.
Druga stvar - poslovi po-kući kao strategija muvanja. Tu je klizav teren, jer je tanka granica između džentlmenskog pomaganja i klasičnog papučarenja, te stoga savetujemo oprez i smanjenu brzinu. Uključi se malo, a najbolje oko lakih stvari, na koje se očekuje odgovor "ma ne treba". Ti upišeš plus, ponudio si se, pažljiv si, a ovamo diškaš. Ako su klinari u opticaju, najbolje ih onako širokogrudo "pričuvaj" uz neku pucačinu na kompu. Smiruje i njih i tebe, a opet em gradiš poene, da ne kažem freguješ.
Kuvanje - opet mač sa sve oštrice, može puno da izađe. Najbolje idi na sigurno, jer ako budeš pravio šestoslojni tart sa mariniranim avokadom i šumskim voćem, biće skuplja dara nego mera. Alkohol je i dalje najbolje sredstvo za muvanje, te ga dosipaj konstantno.
Kod filmova i muzike si potencijalno nadrljao: zato najbolje proceni koliko hjugrantova i sergejćetkovića možeš da podneseš po metru kvadratnom živaca, pa onda vidi šta ćeš.

Uz sve napomenuto, treba imati u vidu da nepredvidljiva, stohastička priroda tananog supružničkog bića ume da iznenadi, te u potpunosti eliminiše potrebu za bilo kakvim muvačko-uvlakačkim tehnikama.

- E ćao! Stiže ti, a? Kako je bilo? Evo ja nešto pripremio klopicu, tačno je godinu i šest i po meseci otkako smo se verili, hehe. Izvol'te lepo, sada da...
- E, daj batali me s tim, puko me neki hormon, hvataj ovo dupe i odvali me odmah sad odmah!
- Čekaj samo da bar smaknem tiganj...
- Udri bre!
- Ojsaaaa!

Komentari

Кад пре лептипољубим...

Primer mi je ulio nadu da još uvek nisu u većini oni oženjeni površnim ćurkama :)

DA :)
E pa, pošto sad vidim ko me prati, samo da rečem da sam baš prijatno iznenađen onim što videh. Relativno malo pratilaca, ali krcato gotivnim likovima.
To mi im-po-nu-je. Im-po-nu-je!!
Cenim

Primer mi je ulio nadu da još uvek nisu u većini oni oženjeni površnim ćurkama

To Nato. :)

Bravo Nularico. Ovo je izvrsno napisano i krije jedan odličan savet. Dva. Do tri :)
+

Spontano i nenametljivo napisano. Uglavnom, onako kako ja numem

Мене овај почетак убио, даље нисам могао да читам. -

Ааа, ти добио орден... Лупам главу овде 5 минута о каквој пратњи причаш...

jebote, konačno mogu da ostavim komentar i sad s ene sećam šta sam hteo reći :)

:prepisuje u ćitabić:

Plus kod prozuklog Golfa 2. Dobroe ovo.

Bravo, aristokrato! Odlična.

Al kako te usralo sada ovo menjanje sajta axaaxaxaxax, odabrana će imati čak preko 100 ocena.

menjaj ženu, menjaj sajt
menjaj sve BRE +

Boxer
Plus kod prozuklog Golfa 2. Dobroe ovo

Ma Golf 2.0, ne dvojka. Ona ne more biti prozukla x)

Odlična definicija, onako analitična. Bravo, Krompi..., ovaj Zero. :D

Ne'as ti pojma, sine. I ti i "defka" na klupu...

Hehe, sve ok, ali "sine" :D

Meni je tetka lepo rekla: BRAK, to ti je trka ko će koga prejebati.