Prijava
 1.    

  Muž

  Isto što i muškarac osim seksa.

 2.    

  Muž

  Tehnološki višak u ljubavnom trouglu.

 3.    

  Muž

  Osoba koja u američkim sitkomima ništa ne zna da popravi, a dok pokušava to da uradi napravi još goru havariju i neretko sruši pola zida. Tada nastupa njegova supruga sa opšte poznatim "I told you so." i likujući zove majstora.

 4.    

  Muž

  Muškarac koji ima svoje "nja".

 5.    

  Muž

  Zimsko grejno telo.

 6.    

  Muž

  Vrlo karakteristična biljka nepoznatog porijekla. Rađa plodove jednom mjesečno u obliku novčanica. Razmonažava se isključivo kad je biljka Žena srpremna za to. Vene zbog neuzvraćene ljubavi. Ako plodove na daje na vrijeme briga o njoj je sve manja. Prilikom uzgoja za ishranu koristi pečeno meso, sarmu, pitu, kolače... Zaliva se isključivo hladnim pivom i domaćom rakijom.

 7.    

  MUŽ!

  Nastrašnija reč koju muškarac može da čuje dok je sa nekom pripadnicom lepšeg pola.
  Intenzitet straha se povećava ukoliko je muškarac u toku bludne radnje u stanu ženske osobe.

  Zvono.
  Ona: MUŽ!
  Večernje vesti: Danas je jedna osoba muškog pola nastradala prilikom skoka sa sedmog sprata. Razlog zbog kog je ova osoba bez gledanja skočila kroz prozor solitera još nije utvrdjen.

 8.    

  Muž

  Onaj koji trpi posledice toga što je žena loše odabrala svog životnog saputnika.

  - Dobro, zar se ovde ostavljaju prljave čarape, a? Meni tu znaš nekakve face da sklapaš, a tvojoj majci ne smeš ni da pisneš dok mi ona jede džigericu bez luka! A tek kad kreneš da mi kenjaš zbog cipelica i krpica koje kupujem dok je OK za pivo i cigare da ide novac! Lenj si k'o top, nesposoban da zaradiš, oko dece nećeš da se angažuješ, sve moram JA! Gde mi mladost prođe, pored koga, pored čega? Gde mi je glava bila? Eh, koliko njih sam mogla da biram i svi bili bolji od tebe, a ja glupača da se toliko zajebem pri izboru!

 9.    

  MUŽ

  Osoba koju partnerka koristi za mužu.

  Čoveče od kad sam se oženio osećam se kao krava.
  Što čo'eče?
  Žena mi večito nekako izmuze sve pare od plate, za gluposti. Za kladionicu sam počeo da se uzajmljujem.

 10.    

  muz

  ili se voli ili se vara