Prijava
   

Naci metalci

Apsolutno besmisleni trend koji je već neko vreme zastupljen u Beogradu (možda i šire a da ne znam). Moguće je da se javio kao posledica toga što praznoglavi skinsi bleje zajedno sa metalcima na kališu, u studentskom parku i parku kod SKC-a (u nekim bratskim odnosima su mada nikome nije jasno zašto je tako, mislim ideologija im je totalno različita). Likovi koji su u ovom fazonu godinama slušaju metal (uglavnom je tako) i potpuno su u tom fazonu (starke, martinke, kožne jakne, crna garderoba...), a onda iz nepoznatih razloga, iz čista mira, na zaprepašćenje svih prisutnih, počinju da salutiraju i da se deru "Sieg Heil" k'o debili, pevaju neke nemačke pesme, dok ih okolina začudjeno, sa nevericom (a bogami i sa žaljenjem) posmatra. Onda počinju da daju sebi neke debilske nadimke tipa firer, major i slično... Najsmešnije u svemu tome je što dobar deo ovih idiota sluša Iron Maiden (za neupućene - uglavnom filozofski tekstovi sa tematikom smisla života, besmisla rata i slično).
Još su u tripu da su Rammstein, Pantera i Slayer naci bendovi...znači strašno!

Ich liebe mein mejden
Ich liebe mein reich
Ich liebe mein firer
Sieg heil, sieg heil, sieg heil!

Komentari

evo tebi jedne plusčine. ova pojava je totalno smešna. za sada je nema u mom gradu, ali i da zaživi to će biti kratkog veka.
elem, ako ako su Slayer ili Pantera naci bendovi onda su Deicide verni pobožnici koji svake nedelje idu crkvu (nije napad na crkvu ovo što pišem).
ove zamlate koje su pomislile da je uzvikivanje nacističkih parola pravi način da se pokaže patriotizam su za svaku osudu i zaslužuju kartu u jednom smeru za neku od specijalističkih ustanova.
ali najgora nova pojava (poslednjih nekoliko godina doduše) su black metalci, koji se ošišaju na ćelavo, baljezgaju o nacizmu (ko da im je Gebels predavao, pa sve predmete u osnovnoj i srednjoj i pride pričao priče i uspavanke kad su bili mali), imaju kao neke bendove, "zajebanu" ideologiju i utisak koji pokušavaju da ostave na druge, a pogotovo na napaljene metalke koje prihvataju sličnu ideologiju iz ko zna kojih razloga. sramota.

Zanima me samo osoba koja je ovo pisala,ne sumjam i zasto je pisala :D

E da,slazem se sa Zyclonom,apsolutno.

ein volk, ein reich, ein fuehrer ... a za ostale red, rad i disciplina +

Zanima me samo sta je to Major(nadimak jednog od bg heavy metalaca)uradio te inspirisao autora ovoga da napise sve ovo :)

nista, samo upada u oci svima i dere se 'heil hitler' ili tako neka slicna naci sranja po kalisu, trgu republike i naravno, cuvenom Marshallu iz kog ne izlazi

a el vama toliko dosadno u zivotu pa pratite svaki njegov korak il sta? xD

brate jebe mi se da pratim njegove korake xD on prati moje, gde god da odem, sretnem ga. msm dobar je lik, al nekad ume da me iznervira iako mi apsolutno nista ne uradi, jednostavno biva major...

svejedno srce,al malo ti je bedno prozivati ljude preko neta... msm sto mu ne bi to fino rekao u facu...ionako te on prati tako da ga verovatno vidjas cesto...te ima prilika...x)

@ RockaRolla - jesi li mu ti neki portparol ili agent za odnose sa javnošću? :-)

Сељачка посла!
+

ne....ne...zyclon... nisam mu ja nikakav portparol niti bilo sta slicno... samo mi jebeno nije jasno to kurcenje na netu... :))
al dobro.... pretpostavljam da ga svi tako dobro poznajete pa imate i osnove da pisete tako te gluposti o njemu... XDDD

Aber, Leute, BLACK METAL IST KRIEG! JA! SCHEISS VERDAMMT! UND WIEDER SO!

i tako dalje. black metalci nisu problem. naci black metalci koji zajedno sa naci skinsima pevaju narodnjake na kalishu su jednostavno LOLROFL. I jos je smesno sto ta populacija to slusa u uzrastu 14-19 godina, a onda ili predju na neku bolju muziku, ili odlutaju u narodnjake. Al dobro, uvek vredi otkriti stogod novo. Hvala Bogu, i pored te posrane zike, ima i tu okej ljudi, otvorenijeg uma, sa manjim frustracijama...

i jos nesto: vrlo me nervira kada neko za Rammstein kaze da su nazi bend. poslednji put sam to cuo od nekog fensera. jebote.

MAJOR nije nacista -.- Majoru je deda neki kurac u vojsci ili tkao nesto... I Slayer je definitivno far righ nastrojer bend sad dal su nacisti ili samo che hejteri za nas ce ostati tajna, blek metal je osnova za satanizam i nacizam, realno///
National Socialist Black Metal je vrlo kreativna muzika, i zaista ne znam nikog' sem ovix jevreja i antraxa, nuklear aslta i pojedinjenix zaludjenika ratmom u metal muzici da nisu desno nastrojeni, a takodje znam jos manje nacista sem ako u slucaju nisu nsbm-ovi ili battle flagovci...
P.S. Bolje i metalac nacista nego komunjara :/
P.P.S. SSSSSSSSSSSSLLEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAAA xD

Ovaj komentar iznad je toliko netačan, da ne želim ni da ga komentarišem. Zaista nema potrebe za tim.

1. Da Major nije nacista
2. Slejer je lepo porucio Klintonu da im se napusi medjunozja
3. NSBM je po mom misljenju OK
4. Linija izmedju NS-a i Satanizma je tanka, vrlo
5. Metalci nemaju svoju ideologiju mogu oni da budu i che i ns, ali cesce ne pripadaju extremima, vec su liberalno nastrojeni, ali opet, sve zavisi od coveka do coveka...

Varg Vikernes/// cuo li si za njega mozda?

"i zaista ne znam nikog' sem ovix jevreja i antraxa, nuklear aslta i pojedinjenix zaludjenika ratmom u metal muzici da nisu desno nastrojeni"

"Metalci nemaju svoju ideologiju mogu oni da budu i che i ns, ali cesce ne pripadaju extremima, vec su liberalno nastrojeni, ali opet, sve zavisi od coveka do coveka..."

PWN3d :)))

I da, naravno da sam čuo za Burzum. Jebem ti tog Vikernesa, ubio je jedinog lika koji vredi u blek metalu. Kreten.
Drugo, poznajem Majora godinama - deklariše se kao nacista, ne ulazim u to da li jeste ili nije. To je i poenta defke. A ja u definiciji nisam ni pomenuo Majora, koliko se ja sećam.

Jesi...
Andrija je razmazeno deriste, kakav nacista kakvi bakraci, to naciste videlo nije, sta on zna sta je nacizam bem ga tupavog... On se deklarise za nacistu jer misli da je kul, sad to sto je to bolesno to je druga prica, al kao sto rekox to naciste videlo nije... Ne moz' bit' nacista ako si sloven a da si i pritom patriota pa da jebes oca...

Ne, nisam njega pomenuo. Nije on jedini lik koji ima takav nadimak, zaboga.
I, ne objasni onaj zbunj koji sam citirao... :)

Video si da sam napisao "major" malim početnim slovom. Da sam na njega mislio napisao bih velikim.

Pa velika vecina metalaca su desno nastrojena(ne ekstremno ala skinsi itt), ali opet sve to zavisi od coveka do coveka, to ako ti slusas metal muziku ne mora da znaci da si desnicar... ali vecina je negde na sredini po nekim procenama jer ipak imamo npr. komunjare ala kreator i naciste ala burzum, dok imamo i ove 'srednje' kao slejer :)))
Al i dalje po nekim mojim procenama ima mnogo vise desnix nego levih...
Sto se Andrije tice, on je jedini Major koga ja znam, a i koliko sam upucen nadimak nije sam sebi dao i nije ga dao zbg. "nacistickog" opredeljenja vec zbg neceg drugog...

Tuzno je sto danas gomila klinaca cim kaze da su metalci se podrazumjeva da su nacisti.
Nek nadju kurac i nek mu se oralno posvete.

O brate... Znam ja Majora...

++

Major je car :) Ali i meni malo cudno naci metalci :D ne znam jos nijednog takvog kroja :D +

Znaci, ja ne verujem sta sam procitao u komentarima. Blago receno, povraca mi se. Ako se u nesto ne razumes, nemoj da drzis predavanja drugima, narocito ne javno. :pegla:

Jedan narod,jedno carstvo i jedan vodja?Bruce,slazem se sa tobom!

O brate... Znam ja Majora...

Упознао сам га и ја уживо. Лик је скроз опуштен кад је спика у питању, бар сам ја стекао такав утисак.