Prijava
   

Najslađa voda

To je ona voda kad se u djetinstvu igrao fudbal ili basket pa neko otrči da donese vode (ko najbliže živi). A obično donese flašu ili dvije od litar na 10-15 klinaca što je nedovoljno.

Odgurneš one od kojih si jači , sačekaš da se napije onaj koji je jači od tebe (a on namjerno razvlači , pije i pije iako mu na licu piše da više nije žedan) i kad se konačno dokopaš flaše ta voda niz grlo postaje najslađa.....

Komentari

хаха слатке успомене +

sačekaš da se napije onaj koji je jači od tebe (a on namjerno razvlači , pije i pije iako mu na licu piše da više nije žedan)

Другар није био најјачи али као камила ексира флашу од литру и после не може да се помери 30 минута :)

Najsladja voda.....aa....
Iza Sahagúna (pokrajina Leon) sam ostala bez iste. Sunce upeklo. Ranac pretežak, noge kao olovo...Kilometri se otegli....uzalud sam se odmarala u hladu.....nije pomaglo... Nigde nikog....i odjednom se stvori dvoje Engleza. Lik mi napuni flašicu iz svog ogromnog fensi termosa. 'Ladna!!! Izdržala sam do Becianos del Real Camina. Divnih li uspomena!!
Camino Santiago...

Majav, ti to putujes autostopom?

Mozda sam nesto pobrkao ipak

Dušane, pešačila sam. Camino Santiago: od Pamplone do Santiaga, 712km. Sama samcata.

Taj put postoji od 11 veka. Tokom 2016.godne ga je preršlo preko 200.000ljudi. Naravno, ne svi u celosti (oko750km), Većina je prešla samo poslednjih 130km.

Aha, nisam znao za ovo.

Retko ko je upoznat sa tom turom.
Iz Srbije godišnje od 3-4...