Prijava
   

Naučnici sa univerziteta u Masačusetsu

Neidentifikovasna grupa visokoobrazovanih zaludnih eksperata sa najrazličitijim spektrom interesovanja. Istražuju sve i svašta od uticaja 19 šoljica kafe na rad nadbubrežne žlezde kod levorukih osoba do frekvencije koju emituje madagaskarski leteći pacov u vreme parenja. Njihova istraživanja iako su izuzetno skupa od izuzetnog su značaja za čovečanstvo, jer bez njih bi novine i časopisi kao što je npr. Blic žena bili neuporedivo prazniji.

on (čita Blic zanimljivosti): "E slušaj ovo: Naučnici sa univerziteta u Masačusetsu višemesečnim istraživanjem 82 ispitanika došli su do zaključka da 5 litara piva na dan umanjuje pojavu opadanja kose kod tamnokosih muškaraca između 32 i 36 godina za 23%... Pa da probam zlu ne trebalo..."
ona (čita Blic ženu): "Aha, evo ti isti naučnici su otkrili da jedan par novih cipela mesečno kod žena između 25 i 35 godina povećava seksualnu želju za 36%..."

Komentari

Dobra tatorko... :)
+

Pa dobro ste se setili!!!!

DOBRA DOBRA! ++++++++

Konkurencija su im naucnici sa jednog univerziteta u Kaliforniji. :)
Sjajno. +

Plus i omiljena čim sam naslov pročitao.

Bravo za ideju, ne znam kako meni ne pade na pamet, obzirom na to koliko me nerviraju te grupe "naučnika", kojih ima mnogo po svetu i sve različiti rezultati, a neretko i sasvim suprotni.

ucinilo mi se da pise 146 komentara loolol
+

HAHAHAHAHA 146 komentara, inače totalno prava definicija +

ahahahhaha ali suze su mi krenule, ahahahhaha, placem.

"do frekvencije koju emituje madagaskarski leteći pacov u vreme parenja"
HAHAHAHAHAHAHA! SINE!
+ i *

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA + I *