Prijava
   

Ne pratim fudbal

Efikasan način za muvanje riba, u vreme održavanja Svetskog Prvenstva u fudbalu.

Sale:”Ne znam da li ti smeta, ali ja ne pratim fudbal…”
Jovana, misli: NAJZAD JEDAN!: ”Ne smeta mi, zaista. ”
Sale:”Hoćeš da se nađemo večeras?”
Jovana:“Može oko 21h.“
Sale (grozničavo računa: Poslednja tekma počinje oko pola devet, plus oko 2 sata...):”Bolje u 23h, vidi kakve su vrućine.”
Jovana:”Važi, u 23h!”, misli: Kako je pažljiv, pa on je ostvarenje mojih snova.

Komentari

Хахахахахаха... вруће напољу, а није ни стандард :-)))

Hahahahah, moja riba prati svetsko. I'm a lucky man. +

Mi gledamo i kladimo se u piće posle utakmice. B-)
Dobra je, +

Ja ovo koristim, s tim da stvarno ne pratim svetsko prvenstvo :D +

Та љубав граница нема.

E meni se ovo skroz svidja ! :) ++

Hvala ti brate... :))
+

Cemu taj stereotip da zene ne vole fudbal..ja npr.pratim i svetsko i evropsko i ligu sampiona i vecinu evropskih liga..dok sam bila u gimnaziji znala sam bolje sastave timova od skoro svih momaka iz razreda,nego odoh na fax pa nemam vise toliko vremena,ali kada se zainteresujem nema toga momka koji me moze parirati:)

Jeste kliše da žene ne gledaju utakmice. Ali je i tačno da ih ovakvi muški izdanci, koji "ne prate fudbal" opasno zaintrigiraju... +

suuuuuuuper ++++++++++++++

e ebi ga, nije fora otkrivati fore :) sad mora da se smisli nova... :)

A sto je fora... Ja se uopste ne foliram po tom pitanju. :D

Omiljena.

браво тигар...:)
+

Ццц минус од мене извини ал има цура које прате фудбал :)
Да не пратим био би плус, ал овако :)

jebi ti tu ribu koja bar svetsko prvenstvo ne prati... pluščina!!! i kad sazna da voliš fudbal i da pratiš svetsko prvenstvo treba ja jebeš u zdrav mozak muahahahahahah

Drago mi je sto me je ova defka pobedila!!! Plus kao kuca! :)

dobra je defka...štaviše odlična.
iako sam ja jedna od onih koje NE PRATE fudbal(a radim u kafiću gde ga puštaju i propratim sve tri utakmice,i dalje ne znam ko igra) moram da kažem da je doooobra...
+
:D

Devojka se naljutila na mene zbog svetskog... bas cudno.. :)) +

svidja mi se samo da je duhovitiji primjer :)

Dobra fora, ali bas se slazem sa tim da ipak ima djevojaka koje vole fudbal. Ja ga obozavam!
I da me decko pozove u 21 h (iako ne vjerujem da ima takvih koji tad hoce van) ja bih odbila, ili jos bolje, predlozila bih da zajedno gledamo. :)

Doduse ima onih koji zaista ne prate fudbal.

Meni da dečko kaže da ne prati fudbal, na stranu što ja fudbal obožavam, ali ozbiljno bih se zapitala šta nije u redu s njim i kakve traume iz detinjstva i komplekse vuče.
+ anyway, kontam da većina devojaka na žalost razmišlja kao ova iz defke :)

+ za fudbal.i defku :)

Zasto bi nekoj devojci smetalo to sto decko prati fudbal? Dugacak je dan, ima vremena za sve. -

Zasto ste je obrisali i vratili?

Hvala svima.
Vidim da su neke devojke ovo preozbiljno shvatile.

simpaticno ali ne ide to tako, ima nas koji samo pomislimo kakav gej i kad ce sledeca utakmica

e jebem mu temu kako si je srocio ka kurcom da si razmisljo

eo 666 + po redu :D

@Southpark citizen

simpaticno ali ne ide to tako, ima nas koji samo pomislimo kakav gej i kad ce sledeca utakmica

Misliš "ima nas kojE pomislimo", ili si muško?

Ako ste ti i tebi slični(e) shvatili(e) ovo, kao moj metod muvanja devojaka, a ne kao šalu, ja vam, u vezi sa tim, stvarno ne mogu pomoći.

Neću više komentarisati ovu definiciju.

Па шта, ја не пратим фудбал уопште јер ѕнам ѕа многе боље ствари на које бих могао да утрошим време и које могу да радим кад ја хоћу а не кад ми други кажу

dobro kojE pomislimo a ako je to sala onda treba i da naglasis to a ne da se duris zbog negativnih komentara

Wsmack : "Па шта, ја не пратим фудбал уопште јер ѕнам ѕа многе боље ствари на које бих могао да утрошим време и које могу да радим кад ја хоћу а не кад ми други кажу"
Ovo

haha, plus od mene. ALi for the record, sinoć sam s dečkom gledala tekmu i volim fudbal :D

"Meni da dečko kaže da ne prati fudbal, na stranu što ja fudbal obožavam, ali ozbiljno bih se zapitala šta nije u redu s njim i kakve traume iz detinjstva i komplekse vuče."
Čoveče. Ovo je verovatno nešto najgluplje što sam pročitala na ovom sajtu.

Inače, + za defku

Muško sam, trenirao sam vaterpolo, 6 godina, i boks nešto kraće, i ne pratim fudbal. Čak volim da ga igram, i ne ide mi loše, ali gledanje fudbala me podseća na posmatranje muva koje se prcaju!

+++, inace gledam fudbal redovno (jednom u mesecu) :D

@HooK: ALI BUKVALNO tako isto.Volim sa ortacima da igram,to je zajebancija i po,al' da nateram sebe da gledam - uff.Sve bi mogo da gledam,samo ne to.Ko da gledam kako se susi farba - isti kurac sve vreme.

Мушкарац који не прати фудбал је у 90 посто случајева педер. А рибе које се ложе на те што не прате фудбал су ретардиране. ал +, треба јебати па макар и те ретардиране.

ali ja stvarno ne pratim. i mislim da mi je neđe žena rekla da je to bio veoma važan podatak za nju. a sada, kada gledam neke utakmice pita me "odakle to da ti gledaš fudbal". elem, moram reprezentaciju barem oću da se uklopim na poslu. za definiciju plus :)

ахахах ал то ти је фазон ко да жена не воли шопинг или не воли да трачари. мушкарцу се то не свиђа то ал је нормално, женствено, ко што је балфу мужјачка ствар.

Cemu taj stereotip da zene ne vole fudbal..ja npr.pratim i svetsko i evropsko i ligu sampiona i vecinu evropskih liga..dok sam bila u gimnaziji znala sam bolje sastave timova od skoro svih momaka iz razreda,nego odoh na fax pa nemam vise toliko vremena,ali kada se zainteresujem nema toga momka koji me moze parirati:)

JEBENI RISPEKT! Zašto ja nikad ne naletim na vas koje volite fudbal bre Ali, što se tiče da nema lika koji može da ti parira oko praćenja fudbala, ne bih se baš kladio... :) Ali još jednom, RISPEKT! :steže pesnicu i lupa je 2 puta o grudi i diže 2 prsta: PIS AUT!

Muško sam, trenirao sam vaterpolo, 6 godina, i boks nešto kraće, i ne pratim fudbal.

Sažaljevam slučaj. Šalim se. Ne znam, da volim fudbal a da ne odgledam neki Barsin meč ili fazon Realov (jer iako ih prezirem, jako lepo igraju), ne bih mogao. Ili neki jak meč Premijer lige u fazonu kako Liverpul puni Junajted na sred Enfilda. :)

Meni da dečko kaže da ne prati fudbal, na stranu što ja fudbal obožavam, ali ozbiljno bih se zapitala šta nije u redu s njim i kakve traume iz detinjstva i komplekse vuče.
Čoveče. Ovo je verovatno nešto najgluplje što sam pročitala na ovom sajtu.

Purkua? Ok, poštujem da neko ne voli fudbal. Štaviše, objektivno gledano, i sam smatram gledanje fudbala gubljenjem vremena, ali kad god mi neka osoba muškog pola kaže da ne gleda ili ne prati fudbal, bude mi čudan, i to ne baš bez razloga.

Zato što nije vaše da pratite fudbal, bar je moje to mišljenje. :D

Da se kladim pa da imam razlog da gledam, al' da gubim vreme i nerviram se gledajuci fudbal a ne dobijam nista od toga, nemam nameru, imam mnogo toga sta pametnije da radim!
+ za def

I onda mu izleti: "Kakvu golčinu je dao onaj Španac!" xDD +

Ovo ću bogami da isprobam ovih dana :)