Prijava
   

Nebojsa Bakarec

Nekadašnji poluprovodnik, ovaj, podpresednik izvršnog odbora DSS-a, a danas nemam pojma šta jer je iščazao iz medijskog međuprostora istao kao što se i pojavio. Lik poznat po pokušaju da političare probliži mlađoj populaciji i predstavi ih kao potencijalno veoma kul likove. Slikao se za ne sećam se koj časopis u nekom šatro mačo izdanju sa mačem, a poenta foto sešna je bila da na pokaže svoje kul tetovažice. Tim postupkom je za malo sebi obezbedio titulu gej ikone ali se slučajno setio iz koje je stranke tako da je cela ideja pala u vodu.

Komentari

ha, ha, ha! pilsPlus

On je malo čuknut...ustvari, malo više. Mada, naklon do zemlje zbog dranja sopstvene kože da bi pomogao onom dečaku.

On je jednostavno neotkriveni gej potencijal. Ili novinari to nisu otkrili.

Čudak... sećam se da ima istetovirane neke zvezdice po rukama. Njegovo obrazloženje je da "rukama piše pesme i grli žene"
Još jedna stvar ga izdvaja od svih političara... Dao je svoju kožu za dečaka nastradalog u požaru! Kada bi birali najhumanijeg političara, mislim da dileme nema...

To je ok, ali samo toliko.

Radi se o izdrkanom političaru kao što su svi oni koji učine humani gest pa onda obaveste medije o tome. Daj, molim te, najhumaniji... i koju je kožu dao, sa zvezdicama ili sa dupeta, nezanimljivu?

Prilozio zvezdice sa dupeta :D

Ps. I ja bih vereovatno bila humana da imam niskobidzetnu tetovazu koje zelim da se ratosiljam