Prijava
 1.    

  Mac

  Od pamtiveka poznat način za vabljenje mačaka u našem narodu. Srpske mačke su naučene da se odazivaju na "mac", ali problem nastaje kada odemo u neku drugu zemlju...

  - "Jao, vidi kako je lepa... Maco, maaaac, mac... Jbt, vidi kako me kulira, nije se ni okrenula..."
  - "Brate, jesi li ti zaboravio da se nalaziš u Grčkoj? Ovde se mačke ne odazivaju na "mac"..."
  - "Pa jesam ti lepo rekao, čim smo došli, da su ovi Grci čudan neki narod..."

 2.    

  mac

  Uzvik kojim Srbi od davnina vabe mačke. U novije vreme je postao i sastavni deo takozvanog "fenserskog jezika", pa se ovako "vabe" i neke devojke, uglavnom tinejdžerke, među sobom. Kada se koristi u porukama, uz ovu reč je obavezna upotreba zvezdica i srca, kao i često laskanje i izjave neizmerne ljubavi. Susreti "mac-devojaka" uživo, pak, obiluju neiskrenim izlivima emocija, nekontrolisanim smehom i urlanjem.

  Ninna Opicxena: " mac, jesi mi zhiva,kako je bilo sinotj? ljubim te :*** <3 "
  Tina Tigritza: " Jooj mac moj, nishta me ne pitaj..loodilo..prichatju ti.. volim te najmnogopunije <333 :***** "
  Ninna Opicxena: "Vazhi, mnogo sam sretjna zbog tebe, mac :*** vtp <333 "
  Tina Tigritza: " mac vtnncs :*** <3698548 "
  ...

 3.    

  Mač

  Iako se može koristiti za bilo koju situaciju kada želimo da kažemo da nam se nešto dopada, ovaj izraz se najčešće koristi pri opisu straobalno 'oćne ženke koja je baš po mjeri.
  Oštra, britka u struku, sa čvrstom guzom i nogama otvrdlim od vježbanja u teretani ili pak kopanja ako je dotična sa sela, sa facom koja zrači nabrijanim jebozovnim pogledom sa jebačkom dekoracijom, ova seksualna boginja gdje god da se nađe ostavi iza sebe metež u vidu pogođenih muških srca koji odu u tiftike nakon njenog pogleda.

  Ova zgodna i nadasve izazovna jedinka svojim zanosnim oblinama dere guzove na svim poljima erotike, počev od zavođenja do pandanskog arčenja do zore u zagrljaju Čarlija Šina. Ona je željna japije koji će je suvjereno ploditi i ostaviti duboki trag u njoj. Što bi se reklo: "mala on zanata".

 4.    

  Mac

  Isto što i griz, samo što se koristi kada je u pitanju hrana koja ne može da se zagrize.

  -Šta to jedeš?
  -Nutelu.
  -Daj mac.
  -Jesi i kašiku poneo?

 5.    

  Mač

  Sivim koncem vezan za rukohvat. Bojažljivim čvorom koji samo što ne sklizne. Grčiš pesnice dok gledaš kako se klati iznad tvoje glave kao da odbrojava do trenutka koji mora doći. Telo ti se strese kad zamišliš šta će tih petnaest kila gvoždja da učini od tvojoj krhkoj lobanji. Poželiš da padne i istog trenutka prekine ovo beznadje, a sledećeg trenutka se bezverno moliš da to isto beznadje zauvek potraje.

 6.    

  Mac

  San svakog PC-ja.