Prijava
 1.    

  Nejebica

  Vrsta tegobe koju niko ne bi želeo da ima, ali svi bi se od nje lečili.

 2.    

  nejebica

  To je kada sedis sam u sobi, sam jedes, sam pijes, sam lezes da spavas i pre nego sto legnes mozes samo da kresnes svetlo i zaspis.

 3.    

  Nejebica

  Profesionalna bolest posetilaca foruma na internetu,

  a bogami i Vukajlije!

  Refresh-Reload

 4.    

  Nejebica

  Nikako ili skroz rijetko imanje seksa ...

  Dve ceste izjave kod oboljelih od nejebice :

  - Prosle godine jednom,ove nesto slabije.

  -Ja volim seks i rado ga se sjecam.

 5.    

  Nejebica

  Kad cesce registrujes kola nego sto imas seksualne odnose.

 6.    

  nejebica

  Hronichno multisistemsko oboljenje sa brojnim etioloshkim faktorima koji se krecu u rasponu od nesklada izmedju zelja i mogucnosti preko limitiranosti uslovljenih: 1) nesposobnoshcu oboljelog da stupi u intimni kontakt sa suprotnim polom usljed deficita u: a)fizichkom izgledu b)intelektu c)materijalnim sredstvima 2)fizichkom nedostupnoshcu suprotnog pola usljed a)boravka u zatvoru b)zivota na selu u kojem je suprotan pol istrijebljena vrsta ili pred istrebljenjem. U klinichkoj slici dominiraju simptomi nervnog sistema koji variraju od depresije do agresije.Reperkusije se primjecuju i na kozi koja postaje bubuljichava .Ukoliko se ne lijechi na vrijeme tezi da poprimi hronichan tok koji je izuzetno rezistentan na pokushaje lijechenja.U terapiji se primjenjuje simptomatska terapija u vidu masturbacije chiji su rezultati i vishe nego skromni i kauzalna terapija koja se svodi na to da se izjebe neshto,preporuchljivo da bude iste vrste i suprotnog pola ,ostale kriterijume da li zadrzhati ili sniziti predmet je slobodne volje i mogucnosti.

 7.    

  nejebica

  Užasna štrokava gomila gnoja skrivena pod slojem kože od koje imate osećaj kao da Vam raste Mon Blan na čelu, a na celu muku je ekvivalent oglasnoj tabli sa natpisom ZAGOREO na čelu. Perite lice svako jutro, jebite redovno, a ako ne to obezbedite slobodne broadband -> veze ka sajtovima edukativnog sadržaja!
  Ja je znam kao 'nejebulja', ali da ne razdvajamo...

 8.    

  nejebica

  Kada pokusavas preko svog omiljenog sajta uzaludno da se u sto boljem svetlu pokazes osobama suprotnog pola umesto da izadjes napolje i uhvatis prvu devojku i priljubis je u zid obliznje zgrade i kazes : Bejbe. hoces li da podjes sa mnom? :0)

  Ne znam kako da nadjem devojku.Zato sto sve devojke koje mi se svidjaju sigurno sede usamljene i gledaju da definisu nesto na Vukajliji.Ona devojka koju volim mozda bas sada cita ovu definiciju.Potraga nije ono sto meni treba.Meni treba da me nadje usamljena devojka koja ovo cita.

 9.    

  nejebica

  To je kada su na chatu 1 riba i 3 lika, riba prozbori po koju reč, često iz nevezuše, a likovi ažurno komentarišu, komplimentarišu, ... i tako 3 sata.

 10.    

  Nejebica

  Boljka svakog drugog osnovca/srednjoskolca.

  Bog blagoslovio Desanku...

 11.    

  Nejebica

  Uzrok mnogih psihičkih i fizičkih problema.

  Druže, što si nervozan? Krvave su ti oči.

 12.    

  Nejebica

  Svakodnevnica.

 13.    

  nejebica

  Nemanje dovoljno (ili nimalo) seksa.

  Patim od hronične nejebice.

 14.    

  Nejebica

  Strašan usud čije hroničnosti postaneš svestan kada primetiš da ti je kondomima istekao rok trajanja.

 15.    

  Nejebica

  Kada ti čak i opšte prihvaćena nimfomanka kaže da si joj jako dobar drugar.

 16.    

  Nejebica

  Bubuljica na sred čela. Veličina joj je srazmerna Himalajima.

  -Jel si uradio nešto sa Zoricom prošli vikend?
  -Ma jok, izašla mi nejebica

 17.    

  nejebica

  Akutna nejebica je stvar trenutka!
  Onog trenutka kada shvatiš da je zadnja stvar koja se digla u tvojoj blizini
  parket.

 18.    

  Nejebica

  Metaoalarm.

 19.    

  Nejebica

  Nejebica je svojevrsno specificno stanje i mentalno-fizicka zaraza u koju covek upada svojevoljno(npr.los brak)ili usled nemogucnosti da sam sebi pomogne.Razlikujemo dugo-dugovremensku i kratko-dugovremensku nejebicu.Znaci,nejebica je direktno zavisna i u funkciji je od vremena.Tacna granica izmedju ova dva tipa nejebice nije precizirana,mada je razlika ocigledna i vrlo velika.
  U stanju nejebice covek(nije poznato kod zivotinja i biljaka)zapada iz raznoraznih razloga.Uglavnom ni kriv-ni duzan.Tako bar misli.Ali ljudska nada je nenajebljiva.I obrnuto srazmerna onom vremenu od gore.
  Sa psiholoskog stanovista stanje nejebice je vrlo specificna kategorija.Zarazeni nejebicom cesto pokazuju znake nekontrolisanog pojmovanja slika i tonova.Od prevelike zelje da je se otarasi,a u nemogucnosti da je prenese na drugog zarazeni je nepredvidiv.Pocinje uzmuvavanje,prenebregavanje i stihijsko sikretovanje.Bez uspeha.Na njegovom licu se vec pojavljuju"nejebaljke"(oblik malih boginja).
  Apstrahujuci konkretnu prirodu zaraze jedini lek od nejebice je JEBICA.Jebica podrazumeva odnos istog smera a razlicitog pravca izmedju dve osobe koje upraznjavaju jebačinu.Najbolji rezultati se postizu ako su obe osobe zarazene.Tada je neuspeh izlecenja iskljucen.

  Udarila nejebica...dize se i na dašak vetra.

 20.    

  Nejebica

  Dijagnoza muškog roditelja zbog drskosti svog sina pubertetlije.