Prijava
   

Neka piće pred tobom otvara

Najčešći savet koji ti roditelji daju pre nego što kreneš u grad.
Ma koliko bilo ostalih stvari koje bi ti mogle naškoditi kao što su: preticanje kolona, vožnja auta bez svetala, tuča koja naravno podrazume to da dobijete batine, skaknje u hladnu vodu dok si vruć, zaustavljanje raznim auto-stoperima itd. ovo je ipak njihova glavna preokupacija.
U strahu da ne bi dobili razne narkotike ili neke otrove tako što bi neko na šanku otvorio vaše piće pa vam to sipao, roditelji vam savetuju da ipak gledate i pažljivo posmatrate dok vam neko donosi i poslužuje pića najčešće alkoholna. Naravno roditelji žive u takvom neznanju da prilikom one količine alkohola koju unesete u organizam tokom jedne noći možete bez ikakvih problema i da pojedete dva kilograma arsena i da vam ne bude ništa.

- E kevo idem ja do grada.
- Sine samo pazi da ti neko nešto ne naspe u piće, i molim te neka ga otvaraju pred tvojim očima, ko zna kakvih sve budala ima, čuvaj mi se. Dovoljno je samo jednom da probaš i da postaneš ovisan.

Komentari

Ma morao sam da definišem, keva mi to kaže šurnajest puta pre nego krenem u grad...

još da je prvi put definisano...ima milion varijacija na ovu temu....

ovaj minus je od mene....

oš da je prvi put definisano...ima milion varijacija na ovu temu....

Matori ja nisam evo u pola godine i kusur, nijednom naletio na sličnu definiciju. Ne znam otkud ti to. A ako ima daj link da vidim.

ŠKK?? Ne kapiram te nikako. Kažem ti ako ima definicija slična, daj link da vidim.

ovo su samo 2...mrzelo me još da tražim..bila jedna i definicija dana...al jebiga teško je da se čita....

Oke sličnosti ima, srž ove definicije se odnosi na to da ti piće otvaraju pred očima kao što i naslov govori, dok se ove bukvalno odnose na to da ti nešto ne sipaju u piće, pritom je ova definicija moja možda subjektivno govorim dosta bolja od ove ovdje prve, dok sa ovom drugom i nema toliko sličnosti. Ukratko neću je obrisati, hvala na minusu, cijenim svaki tvoj trud. ;)

nisam ni očekivao da je obrišeš....

Nije ni bitno, dobra je defka. +