Prijava
   

Nelord

Sigurno je da ste svi vi, negde u prolazu, čuli za Nelorda. Nije ni čudo, jer, to je često pominjana titula, ili bolje reći ''titula'', na Vukajliji.
Začetnik nelordske loze je famozni Nelord Triša. Dobar lik, al' se nije izvuko.

Ovde ćemo prostudirati sam pojam, viđen iz ugla par poznatih autora na našem omiljenom sajtu.

Red je da domaćin da uvodnu reč, pa da krenemo.

Krajnje očajna pozicija u društvu. Vrlo neslavna titula jer je Nelord najčešće smatran frikom, neretko proterivan i izbegavan, samo zato što je drugačiji, to jest zato što je prsotina.
Nema društvo iz kraja, osim kad treba da se daju pare za cutri.
Sam plaća pakete svima, iako ne vari. Ustvari zavari ponekad, samo da bi rekao da se izvuk'o. A ustvari se nije izvuk'o, a nije ni svestan. Niti će se izvući. Jer je nelord.
U slobodno vreme secira žabe i seče gušterima rep, pa gleda kako isti ponovo raste. Zabavan k'o poređenja na Tarzaniji.
Nelordov najviši cilj u životu je da se izvuče. I koliko god se on trudio i mučio, nikako mu ne ide i nikad mu neće ići. Pitate se zašto?
Zato što je Nelord i zato što je svaki Nelord obeležen da svi znaju da je to on. I celog života će mu pišati u usta s visine, zato što je nesposoban, zato što je nepoželjan, zato što je Nelord.
Jer se nije izvuk'o.

Svoje viđenje ove pojave nam je dao i Burzum. Evo šta kaže mlađani ludak, moj burazer.

Nelord predstavlja osobu koja je miljama udaljena od Lorda. Lord se sam po sebi izvuk'o, dok je nelord neizvučen. Nelordi mogu biti osobe povučene u sebe, one koje pate od akutnog barakudizma, one koje se jednostavno nisu izvukle, trišuju to jest nelorduju. Mnogi nelordi tripuju da su bili Lordovi, ne shvatajući da moraju da se izvuku, ne bi li lordovali.

Jednog prosečnog žene gledaju kao nejebljivo biće, ortaci ukoliko ih ima ga posmatraju kao čudaka, a ćale i keva jedva čekaju da ga skinu sa grbače, ako već nisu. Nelorde startuju random ribe po klubovima, ali ne cilju davanja pičke, već da bi ih obavestile kako su luzeri, kako treba da se oslobode tj. izvuku. Najlakši način za privremeno izvlačenje je ćomanski način: sad si se napio, sad si se naduv'o, još samo da se malo popraviš, da se IZVUČEŠ.

Šta je o ovoj pojavi imao da kaže moj vrlo dobar prijatelj, i jedan od omiljenih autora na sajtu, Džoni Kurajber, ćete upravo pročitati.
Nemojte njemu zameriti što definicija nije žuta, ja je pišem.

Gde početi priču o Nelordu?
Da li od početka kada još u obdaništu niko nije hteo da deli igračke sa njim zato što je čudan?
Ili je možda najzanimljiviji period prvih školskih dana?
Ili pubertet?
Svejedno.
Svodi se na isto.

Od početka života Nelord je izopšteni osobenjak koji jedino uživanje pronalazi u mučenju životinnja raznim spravicama koje je sam izmislio.
Vezivanje mačke preko grede kanapom, pa onda lagano spuštanje na rasplamsalu vatru. To je normalno za njega.
Sviranje nekog čudnog instrumenta kao što je ukulele i slušanje kamerne muzike. I to mu je potpuno normalno.

Jednostavno sve ono što se smatra čudnim on to voli. Ako je i imao drugove, oni su odavno zaključili da to nije neka dečija prolazna faza, nego je ono pravo ludilo koje prati Nelorda tokom čitavog života.

Možda ga i najviše ubija i čini Nelordom taj potpuni nedostatak pičke, jer Nelord neće dobiti ni ako plati. I kurve ga prepoznaju i ne žele snošaj sa njim, jer ko zna šta će da im radi. Možda ono što je radio životinjama u detinjstvu.

Ponekad pomisli da bi najbolje bilo da se jednostavno prepusti halucinacijama. Da uroni u taj svet drugačijih boja i zvukova gde bi ga možda zamišljeni prijatelji prihvatili i eventualno izvukli, ali ne ide. Tako se niko nije izvukao i on se jednostavno nikada neće izvući.

I u pravu je, brat moj Džonson. Naravno, bez kolege producenta ovaj intervju nije mogao da prođe, jer, veoma cenim njegove spise. I kao takav, jedan od omiljenih mi autora ovde, moram sam i kolegu Sidraševića da zamolim da prozbori koju o ovom fenomenu. Evo šta on kaže.

Biti primoran da sa sobom vučeš auru koja kombinuje pogled teleta koje je upravo shvatilo da se keva predozirala senom, držanje Hanibala Lektora, pričljivost Mirka Cvetkovića i reputaciju cirkuske zvezde. Nelordisanje.

Nelorderi vuku korene još od nastanka presvete vere Trišćanstva. U kontekstu Nelorda pominju se drevni spisi koji objašnjavaju prejaku moć Svetog Triše, za koga se veruje da je davni potomak današnjeg Svetog Trifuna. Nelord k'o Nelord, kastriran iz cirkuskog frik šoua, kao kakav kurčić koji smeta, jer je drugom friku grickao uvo na spavanju. Kači pseće slike na svoje av(AV!)atare, neposredno pre nego što iskoristi njihov pseći nagon trčanja za lopticom, koji je toliko jak da će se manifestovati čak i u pravcu Nelordove podignute satare.

Čini ti se da bi Nelord rado mogao izvući kakvu poluautomatsku, i mnogobrojnoj dečici ukaljati svetlu sudbinu, ali on, sam, se izvući neće. Očigledno poslat iz galaksije daleko, daleko, i koja je njegova rola u svemu? Da li je Nelord možda genije, koji je svoju ćutljivost i hroničnu psihodeliju trampio za šenaes' ideja u sekundi koje mu prolaze kroz glavu? Da li? Da li radi Ctrl + C tvojim moždanim ćelijama dok te tako sablasno gleda u oči pet minuta? Možda, u svojim mnogobrojnim i dugotrajnim pogledima ka nebu telepatski razgovara sa Rođom Raičevićem da vidi ima li se šta kvalitetno za izvući gore?
To je čisto hipotetički, jer, NELORD IZVUĆI NEĆE.

Šta o ovoj pojavi imaju da kažu organi reda i mira, poznatiji kao moderatori na našem sajtu, veoma je bitno. Stoga sam dao sebi slobodu, da jednog, tačnije jednu od njih priupitam za mišljenje.
Uspavana prijateljica i zaštitnica hejtovanih mi je izašla u susret i dala svoje mišljenje o ovoj vrsti ljudi.
Evo šta je rekla.

Nelord? Vi to mene pitate šta je nelord? Da l' mislite da ijedno do-sebe-držeće žensko čeljade može il' hoće da vam opiše nelorda, jer bi to, jelte, značilo da je imalo ikakvog, pa čak i neposrednog, kontakta sa istim? Nemam ja pojma o takvom soju, vi ste bre prsli ako mislite da ja mogu išta da vam kažem o tom vo vjeki vjekova neizvučenom socipatskom stvorenjcetu, čija je najveća težnja da ga neko okarakteriše makar kao za strip zanimljivu kreaturu ako već ne kao života, jebanja i spominjanja dostojno biće? Da se nosite vi bre u tri lijepe, otkud ja da znam išta o tome, mojne vas nagruvam kako vam je uopšte palo na pamet mene da pitate o nelordu, i aukurac više s tim.

I na kraju krajeva, dragi moji, i vi koji ste razumeli, a i vi koji niste, imajte jednu stvar na umu. Jedini cilj koji sebi morate da zadate je da se što pre izvučete, inače ćete nelordovati. A to vam nikako ne treba.

Komentari

samo da se pohvalim da sam je pročitao celu i zalepijo sočan plus bratu nikimanjaku.toliko
+

Љуби те батица! :*

Ови који не читају, нека слободно зуну минус.

Хвала Сингра! :)

Пошто сам заборавио да споменем у дефиницији, а не да ми се сад да је едитујем, само да се захвалим следећим ауторима:

1. Бурзум
2. Џони Курајбер
3. Лулабај
4. Сидрашевић

на помоћи око реализације.

Фала другари! ♥

Квалитетно. Одлучна борба против сваке врсте индивидуалног нелордизма, подржавам. Плус.

АКО МИ ОВО НЕ ДА ПИЧКЕ НЕ ЗНАМ ШТА ЋЕ !

ТРИШОООООООООООООООООООООООО

ТРИШО ЛЕГЕНДО, СУБЈЕКТУ ОВЕ ДЕФИНИЦИЈЕ, ДОБИО СИ ЈОШ ЈЕДНУ ПРИСТАЛИЦУ КОЈА ТЕ ПОДРЖАВА ДА СЕ ИЗВУЧЕШ! ТРИШООООООООООО

ИЗВУЋИ ЋУ СЕ ЈА ! НЕМА ЈА ДА БЕЖИМ САД КАД ИМА ОВА ДЕФИНИЦИЈА О МЕНИ !

Буксно, вриједи ли ово прочитат', да знам? :)

Извуци се, сви смо уз тебе!

Буксно, вриједи ли ово прочитат', да знам? :)

Сви смо писали по мало, ја бих ти река' да вреди :)

OVO JEBE... TRIŠO LEGENDOOOOOOOOOOOO, IZVUCI SE, DA SE LULI OTIMA ZA TEBE

niko se od vas nece izvuci....

sta koji kurac, vi kao njemu dajete podrsku a vi se svi Nelordovi...

da plus...

mada bi bolje bilo da je minus, mozda bi se izvuko...sa plusom se neces izvuci...

Kaćemo opet međ nelorde ololool
Plus i zvezda

Тришо, ти МОРАШ да линкујеш ову дефку у свом одељку "О себи". То је једноставно нешто што мора да се одради, као један малецни корак ка извлачењу.

ahahahahahahaha, odlično, + i *, objasnili ste!

Ја појма немам одакле се овај ИЗВЛАЧИ ал' само напред, ИЗВУЦИ СЕ ТРИШО!

Прочитао сам целу, мајку јој јебем дугачкој. А и плус се извукао!

Možda je defka o Nelordu, al' smo je odradili k'o Lordovi. *
IZVUCI SE TRIŠO!!!

LULA MI SUMNJIVA ZBOG OVAKVOG ODGOVORA LOLO
+++

ИЗВУКО СИСЕ.

+

LULI ZAOBILAZI ISTINU, LJUDI...

Buksno ... pročitano ... & ... PLUSOVANO

buri traži ban, meščini :)

To bre! Sad mi krivo što nisam napisao svoj deo kad je trebalo...

Kako temeljna definicija, izobjašnjavala!

Lullaby
buri traži ban, meščini :)

samo znate tim banovima prijetiti :)))

који објашњавају прејаку моћ Светог Трише, за кога се верује да је давни потомак данашњег Светог Трифуна.

Dir God! Pa ja slavim tog Svetog Trifuna, jednu od najneslavljenijih slava pošto se tad svi trse za Dan Zaljubljenih.... Šta to mene čini onda? Treba li da se zabrinem? +++++++

Вратих се опет на ову дефку. Како смо је покидали јеботе :)

Да ли ради Ctrl + C твојим можданим ћелијама док те тако сабласно гледа у очи пет минута?

ufff koje plođenje
propustih pola tekme da pročitam...

Šta to mene čini onda? Treba li da se zabrinem?

Ма јок бре опуштено :)

Uh, dobro je. Još mi samo fali da postanem nelordopoklonik. Imam sasvim dovoljnu količinu nelordovskih kvaliteta, ne treba mi još veći procenat korupcije. :P

Вратих се опет на ову дефку. Како смо је покидали јеботе :)

Izobjašnjavali :)))

Ширимо нелордизам !

samo znate tim banovima prijetiti :)))

kad ste nelordi :)

Dukurac bre ko knjigu da sam čitao koliko je dugačko, a plus naravski za ovo. Pokidala!

Ovo sam zvezdovao odavno!

Kolika defka u pm, da li ova drzi rekord u najduzoj? Inace +