Prijava
   

Njutnov zakon gravitacije

Senzacionalno otkriće kojim je veliki naučnik uspešno našao način da sakrije od sveta činjenicu da je ispod jabuke u stvari trsio debelu ženu bogatog trgovca, koja je vrištala i prdela od analnog seksa istovremeno.

Kako bi izbegao kaznu zatvora zbog preljube i sačuvao obraz (jer je jebao matorog mlitavog skota), Njutn je iskoristio zakon akcije i reakcije (jabuka mu je pala na glavu jer su drvo svojim guznim radom žestoko tresli), i svetu bacio prašinu u oči iznoseći na videlo ono što su svi znali ali niko do tada nije zvanično objavio - šta god da baciš u vis, pod dejstvom gravitacije pašće na zemlju.

Zahvaljujući tom nemilom dogadjaju, deca širom sveta se drkaju u šestom razredu oko formula već generacijama. Inače, Gravitacija je bilo ime te debele ženetine koja je gradjom podsećala na globus.

Komentari

al mi je formula... F = m * g... i ček, ček, imaju još jednu u šestom, v = s/t, tako nešto beše... siroti...

Zar ne beše Njutn gej?

Nije ocajno lose, nego je golo govno ;]

njak. puno vulgarnosti, nepotrebno.. plus je zena i debela i mlitava.. fuj

Tvrde i da nije brijala dlakurine na nogama..

Negde sam pročitao da mu je ta ideja na pamet pala dok je srao u čučavcu, pa je gledao kako se govno otkida i pada dole, ali nije mogao da kaže da je to bilo govno, nego je izmislio da je jabuka, em lepše zvuči, em, kao, biblijska jabuka znanja itd.

Sta je tebi palo na pamet!

Njutn umro nevin btw..xD +