Prijava
   

NLO

Neidentifikovana ležeći osoba. Devojka sa kojom, posle celovečernjeg konzumiraja Rubina iz Kruševca, završite u krevetu. Ona ostaje da prespava kod vas, a vi se ujutru ne sećate ni njenog imena, ni prezimena, a Boga mi, često ni lika, ukoliko u toku konzumacije seksa često niste bili okrenuti jedno ka drugom - pupak na pupak.

7:30 Alarm se oglašava. Umilni zvuci Sergeja Ćetkovića dopiru iz vaše nove Nokie -
A kada odu sviiiii, mi ostaćemoooo saaaaaamiiii, samo ja i tiiii i pogledi u taaaa... BAM! Laganim udarcem zaustavljate melodiju i obećavate sebi da ćete koliko danas promeniti zvuk za jebeni alarm. Lenjo se rastežete, okrećete ka drugoj strani kreveta da odspavate još samo 5 minuta, kad... Neko leži pored vas. U jebote! Šta koji kurac? Ko je dođavola ova? Nadam se bar da je OVA. Šta sam koju pizdu materinu radio sinoć? Laki! Laki je bio sa mnom! On će mi reći! Tiho podižete mobilni, okrećete Lakijev broj. Tuuu, tu-tuuuu, tu-tuuu... Javi se jebem li ti seme i pleme!

Laki (pospanim hrapavim glasom): Mmmm, da, halo? Ko je to?
Vi: Ja sam bre! Šta smo koji kurac radili sinoć? Probudio sam se pored jebenog NLO-a!
Laki: Ahaammm, jeste, evo i mene spavam sa jebenim Alfom. Je l' si ti dečko drogiraš, a? Kakav bre NLO, daj saberi se budalo jedna, ustani i umij se hladnom česmušom da dođeš sebi dok još imaš kome, pusti pošten narod da spava, mmm...
Vi: Ama, neka neidentifikovana ležeća osoba je pored mene, sa kim sam otišao kući?
Laki: Aaa to, pa poslednji put kad sam te sinoć video pričao si sa onom mojom sestrom što je došla juče iz Požarevca. NISI VALJDA...?
Vi: (u sebi - Jebote, nisam valjda?): Ma niiiije ona, e, gubi se nečto signal, kššššš, ae čujemo se kasnije.
Laki: NE PREKIDAJ! ODGOVORI MI, NIJE VALJDA TA PORED TEBE... Tu, tu, tu, tu... Jebaću mu sve živo i mrrrtvo!

Komentari

хаахаххахахах, фантастично! Омиљена! Још увек се смејем!

Genijalno.... + i *