NUSKNVP

Acoustic 2009-12-16 21:54:07 +0000

Još jedna u nizu idiotska poruka na transparentima "navijača" u Srbiji, u ovom slučaju navijača Partizana, popularnih Grobara, koja podstiče na mržnju prema svim ostalim zajednicam i grupama u Srbiji, pa i šire. U prevodu, ova skraćenica znači "Neka umre svako ko ne voli partizan" što dovoljno govori o nameri "ljudi" koji su je osmislili. Najgore je što se ljudi strašno lože na taj natpis, pa svaki treći klinac na facebooku, zidovima, školskim sveskama, između svog imena i prezimena ima nadimak NUSKNVP, a većina njih ne shvata da je dublje značenje ove poruke poziv na nasilje i netoleranciju.

21
284 : 89
  1. Свака ти част! Плусчина! А ти ликови... да не лајем...
    +

  2. a meni se neko zali kad nacrtam 'svastiku' (kad nauce sta znaci nek mi se jave).

  3. њихов фазон...поштујем ;)

  4. Hvala na obLJasnjenju... Lepa poruka raznim ljudima. :)

  5. Svaka ti čast što napisa neku ireč i o tim konjima...

  6. I sve na racku, PARTIZAN je SAMPION!

  7. Sto nas dovodi do zakljucka da je autor ovog GOVNA posrani cigan koji ima komplekse i toliko je ljubimoran da je psoao cak na Vukajliju da to napise ! ajde bre jedi govna !
    Pusite kurac jer mi smo sampioni ! NUSKNVP <3

  8. rakce98,ae ticu bre,idi menjaj pelene

  9. Brw objasnio si + za tebe..

  10. @rakce98
    Decko vidi se da imas 12/13 godina i da si glup ko kurac prvo nema na sta da bude ljubomoran imamo vise navijaca i bolje koreografije da ne nabrajam, drugo "kompleksasi" karakteristika grobara i mi smo prvi rekli da ste vi kompleksas msm ne kontam smislite nesto budite malo orginalni malo bar a ne nase fore sve kopirate jebo mater i cuti glup si !

  11. @Acivoj cekaj ti oces da kazes da su cigani smislili rec “Kompleks“......
    Prvo....80% cigana nezna sta to znaci, a verujem i da si i ti medju njima.
    A sto se tice Toga ko je koga prvi nazvao Kompleksas....Sad ja tebi kazwm Retarde i kazes i ti meni i sta sad treba da se poubijamo ko je koga prvi nazvao Retard......Zamolio bih te da ne jedes govna vise nego idi lepo uci prirodu i drustvo. !!!

    A sto se tice NUSKNP meni licno se to nesvidja, ja nemam nameru ni zelju da zelim smrt nekom, samo zato sto ne navija za isti klub !!

  12. Ћао децо, јесте ли променили пелене пре него што сте узели тастатуру у руке?

  13. hahahahahahaha Dr Jankovic dominacija. :'D

  14. Samo je smrt siguran posao.
    NUSKNVP!

  15. poziv na nasilje i netoleranciju, ahahahahahahahaha

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.