Prijava
 1.    

  Običan narod koji telefonski učestvuje u političkim emisijama

  Jako široka grupa ljudi, ali uglavnom za svakog od njih je zajedničko da su zaludni i da im dolazi podebeo račun za telefon.
  Uostalom, najkraća definicija: Najdokoniji pripadnici našeg društva. Čak dokoniji i od nas Vukajlijaša.

  Ima ih više tipova:

  1) "Saću vam jebem mater" lik:
  - Alo bre, pa je l' znate vi da je taj isti Kukoceljić najveća lopina u našem gradu, pa to je sramota za ovu emisiju što on tu gostuje, mene je i sramota što sam Srbin kad vidim ovog lika.

  2) Rešavalac problema:
  - Ja bi sve te koji gaze cveće po balkonima poslao u rudnik soli.

  3) Antimason lik:
  - Ma bre to je sve njihova zavera, od toga su profitirali i Kozomora i Vutropirić, a ovde se pljuju, ma znam ja vas, pljujete se, a odmah posle emisije odete u kafanu da se obločete đuture.

  4) Postavljač konkretnih pitanja:
  - Gospodine Tadiću, šahta u mojoj ulici nema poklopac, ministar Dulić je obećao brzo rešenje još marta meseca. Od tad su u kanalizaciju upali moj brat Bora, lokalna kurva Redževana i sam ministar Dulić. Kad će to biti rešeno?

  5) Beznadežni:
  - Moja ćerka je završila fakultet pre deset godina, ja sam zvala i Snupija i Ajvi Tizdejl...(i tako pola sata, jer je glupo voditelju da prekida ovakve mučenike)...

  6) Zajebanti:
  - Predsednik Tadić je ipak popušio jednu ekološku.

  7) Izgubljeni (lek za njih Srećko Mitrović Srele, vatrogasac):
  - Alo, Mićo je l' moja mistrija kod tebe...

  8) "Pozdravi je, pozdravi" likovi:
  - Želim da pozdravim najkorektniju voditeljku, sve u studiju, živeli nam sto godina, i naravno draga Zorice (ovo voditeljki ili gostu, ili bilo kome) da ti prenesem, posrao vam se neko ispred vrata, baš na Welcome.