Prijava
   

Ole Gunar Solsker

Ubica dečijeg lica. Čovek koji po nekim statistika ukupno nije odigrao 100 utakmica u karijeri, ali se nazabijao golova kao blesav. Najprepoznatljiviji džoker sa klupe što je ikada kročio zemaljskim tlom. Imao je takvu moć da u 5 minuta učini preokret i proslavi se kao lud.
Možete samo zamisliti da mu je Aleks Ferguson davao punu minutažu kakav bi on igrač bio, jebeš Pelea i Maradonu on bi napravio revoluciju fudbala. Priča se da je namjerno nekoliko puta kasnio na treninge kako ne bi morao da započne utakmicu u početnom sastavu.

Komentari

Hm...
Jako dobro je "čitao" utakmicu...nikada ne bi bio dobar igrač da je igrao od početka. Bilo mu je potrebno da sa klupe vidi šta i kako. Gde im je odbrana najtanja i te munje.

Zato je ulazio sa klupe. On je hteo da počinje svaku, ali SAF mu nije dao.

Veliki Ole! GGMU!

Solskajer bogotac! Plus 'ebote, PLUS i nikako madafakin drugačije!

Pa ček to je ono kao i u partiji šaha, bolje vidiš situaciju sa strane a ne dok igraš.
Ima tu logika moram ti priznati.
Ali opet je Ole bio bogotac što reče Zajk.

ole je zakon, ali definicija je loša. gotovo je očigledno da si je napisao manje više usiljeno, iz silnog poštovanja prema alibunaru, ali nekako ti je promaklo da je konkretizuješ :D

ma jašta je nego zakon, a napisah je kada sam ga vidjeo bila neka emisija o LŠ i njega prikazival ii onnu '99 finale Mančestera, a pokušao sam da ga učinim zanimljivim u ovoj nazovimo definiciji, ko ga jebe na kraju sam zadovoljan :D