Prijava
 1.    

  Olimpijske igre

  Sportsko takmičenje gde se učesnici bore za "sjajno zlato, kakvo-takvo srebro, i sramnu bronzu" . Zanimljivo je to što je onsivač modernih olimpijskih igara, Pejr de Kuberten bio osvedočeni fašista, a dugogodišnji predsednik MOK-a, Huan Antonio Samaranč je imao nacističkog staža više od Musolinija i Hitlera. Najveća laž koja se propagira je maksima "Važno je učestvovati". Prava deviza igara je "Citius, Altius, Fortius" (brže, jače, bolje)
  Danas, igre predstavljaju "kapitalistički Uskrs" i samit dopinga.

 2.    

  Olimpijske igre

  Švedski sto za kladioničare širom sveta.

 3.    

  Olimpijske igre

  Najstariji dokaz da politika oduvijek ide ruku pod ruku sa sportom.

  Seoski turniri na početku predizborne kampanje.
  Ista uloga kao i olimpijada,daj gladnim ljudima nešto da zaborave na hljeb i ostale potrebštine i da ne dižu pobunu dok se politička elita ne obezbijedi za naredne 4 godine.

 4.    

  Olimpijske igre

  Naizgled sportska manifestacija čiji je osnovni moto:
  "Važno je učestvovati, važnije je pobediti a najvažnije je zgrnuti lovu!"

 5.    

  Olimpijske igre

  Takmičenje koje služi da veći broj ljudi sazna da čak postoje i prvaci sveta u umetničkom klizanju,bacanju kamena,sinhronitovanom plivanju,skvošu...Prvenstva sveta u ovim sportovima su posećena koliko i derbi začelja tabele 3. Beogradske lige,igran u Velikom Mokrom Lugu,te su,ovi sportisti primorani da nastupaju na Olimpijskim igrama i tako,na jedini način,saopšte svetu da oni ,u stvari,postoje.

  Komentator(uglavnom Aca Stojanović):I na dasku će se sad popeti mladi kinez,šampion sveta u skoku u bazen sa što manjim BUĆ-om.Ime mu je Hu Tang Li Đen Ha...interesantno je što je njegov otac Jou Tae Vang radio u pekari odmah ispred njihove kuće.

  Opet Aca komentariše neki uzbudljiv i za gledaoce privlačan sport:I tim Samoe će izvesti svoj finalni skok u vodu.Oni su,naime,prvaci sveta u sinhronizovanom plivanju.Kapiten tima je iskusna Ugaga Bufana,rodom iz glavnog grada,Apie.A interesantno je to što je ona sestra od tetke popularnog borca iz Američkog rvanja - Umage!

 6.    

  Olimpijske igre

  Vremensko razdoblje izmedju dvije olimpijade.