Prijava
 1.    

  On-screen Keyboard

  Tastatura koju koristimo do sutra (dok ne kupimo novu) jer nista sem obaveza ne moze da ceka do sutra.

  On-sreen Keybord se nalazi na kompu (Start-all programs-accessories-accessibility) za one koji nisu dosli u situaciju u kojoj sam ja sada.

 2.    

  On-Screen Keyboard

  Jedini spas ukoliko prospete tečnost na tastaturu od lap-top-a

 3.    

  On-Screen Keyboard

  Korišćenje programa On-Screen Keyboard odnosno virtualne tastature spada u vrhunac lenjosti. Kada se lap top koristi ležeći u krevetu nije lako naći položaj da monitor bude na odgovarajućoj udaljenosti od očiju, a da istovremeno prsti budu na tastaturi. Kada se leži na leđima, lap top je tu negde, miš je pod rukom i sve lepo funkcioniše dok ne stigne neka poruka na skajpu ili fejsu. Onda se treba pomeriti i dohvatiti nekako tastaturu. Ali ne. Prava lenština zna za virtuelnu tastaturu odnosno On-Screen Keyboard. Jeste da je malo sporije, ali lenština i tako nikad nigde ne žuri.

  - A što je tebi ova ikonica za tastaturu na desktopu? Zar to koristiš?
  - Naravno.
  - A što?
  - Pa kada ležim, mrzi me da pomeram ruke do laptopa, pa kucam ovako.
  - A?
  - Pa lakše mi. Ne mogu da se istežem toliko.
  - A što lepo ne priključiš tastaturu na lap top?
  - Razmišljao sam. Ali pravila bi mi gužvu u krevetu. Osim posteljine i jastuka, tu je i lap top.A imam i miša, jednu knjigu sa tvrdim koricama, jer podloge za miša su meke za korištenje na krevetu... Obično imam i neku flašu ili limenku koka kole, neke grickalice tipa čips ili smoki. Vrlo često i nešto slatko, kit-kat ili twix. Obavezno piksla, cigare i upaljač... A i mojih 96 kila tu negde treba da se smesti.
  - A što lepo ne treseš na patos, pa da uštediš prostor za pikslu?
  - Matori, nisam ja svinja.